Snel naar
Menu

Vier de Zomervakantie 2018 bij 't Lierderholt

Ga een ontspannen zomervakantie van 2018 tegenmoet. Geniet van de bosrijke omgeving midden in de Veluwe op Vakantiepark Het Liederholt. 

Een onvergetelijke zomervakantie 2018 op de Veluwe!

Voor een ontspannen vakantie in de natuur of een actief weekendje weg bent u van harte welkom op de Veluwe. U kunt zelf uw tentje opzetten op een van onze ruim opgezette velden of op de wildplaatsen die vlakbij de wildroute liggen. Natuurlijk zijn deze plaatsen wel zo aangelegd dat het wild niet het kampeerterrein kan betreden. Daarnaast hebben we ons vakantiepark voorzien van charmante cottages, prachtig gelegen chalets met veel privacy, wellness chalets, ruime camperplaatsen en nieuw op het terrein; knusse Boslodges! De lodges bevinden zich op een sfeervol aangelegd terrein midden in het bos. 

Zomervakantie 2018

Verwarmde zwembaden & veel entertainment

Vakantiepark Het Liederholt bezit een mooi verwarmd buitenzwembad en een verwarmd kinderzwembad. Het verwarmde kinderzwembad is gethematiseerd met een leuke kinderglijbaan, fonteintjes en waterspuiten. In het grote zwembad kunt genieten van bruisputten, stroomversnellingen en een stortdouche. Naast veel waterpret zijn er nog andere leuke activiteiten te beleven gedurende jouw zomervakantie van 2018. Speeltuinen, midgetgolf, beachvolleybalveld, voetbalveld+pannakooi. tennisbaan en een jue des boules baan. We hebben het allemaal!

Zomervakantie 2018

Natuurbeleving

Ervaar zelf de natuurlijke rust die heerst in de Veluwe. Met zijn prachtige bossen, diverse landschappen en het wild. Met een paar stappen bevindt u zich in het Lierdebos met een kans dat u wild ziet. Als u de kans om wild te zien wilt vergroten, kunt u een bezoek brengen aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Dit is de enige plek midden op de Veluwe waar u moeflons kunt zien. Tevens kunt u altijd bij onze receptie terecht voor gratis wandel-, fiets- en mountainbikeroutes.

Boek uw zomervakantie van 2018