Snel naar
Menu

Voorjaarsbericht 2017

Hoe heerlijk is het, voorjaarsberichten schrijven in het zonnetje! Ik zit voor mijn huis uit de wind heerlijk te genieten en te luisteren naar al de werkzaamheden om me heen.

Rechts van me zijn het terras van de Lierderhoeve aan het schoonspuiten. Voor me wordt het straatwerk van onze prachtige vernieuwde winkel gelegd en in de verte hoor ik de laatste werkzaamheden aan ons vernieuwde camperveld. Ha… daar komt Nico aanrijden op zijn golfkar. Hij komt voor zijn boterham. Haha, heb ik al klaargezet op het aanrecht, dus kan ik lekker blijven zitten. Oh, hij rijdt weer weg, zeker nog geen tijd om te eten. Nou ja, zo erg is dat niet, want we zijn net zo’n 10 dagen terug van vakantie en wat hij daar allemaal verstouwd heeft, moet er eigenlijk wel weer af.

Heerlijk was het onze vakantie! Sinds jaren weer met de hele familie een weekje weg. Wat voel ik me dan een rijk mens. Stel je voor, je staat onder aan een voor mij enorme berg bij één of ander heerlijke houten skihut en dan komen ze die berg af. Björn, Daisy, Lara, Pascal en nog een stel lieve vrienden. En… wat denk je wat, aan het einde van de week komt ook Fleur mee de grote berg af. Ze heeft deze week leren skiën en vindt het fantastisch! Onze lieve mooie Fleur, wat voelen wij ons dan een trotse opa en oma. In het begin van de week kwam ze met Björn, Lara en Nico al wel de blauwe piste af, maar de laatste dag kwam ze met haar papa via de zwarte en de rode piste naar beneden en niet zo zachies ook. Ze waarschuwde Björn dan ook van tevoren: ”Ik ga wel erg hard hoor papa!” Ja werkelijk wat een rijkdom.

Iedereen was er dan ook wel even aan toe om er een weekje tussenuit te gaan, want het was zomaar weer een erg drukke winter. Want buiten de verbouwing van onze vernieuwde winkel is ook het toiletgebouw op de uitbreiding grondig gerenoveerd en staat er nu een heuse chemisch toilettankreiniger. Je zet je chemisch toiletding in dat prachtige apparaat en het wordt voor je gereinigd. Je kan ook nog kiezen om er van dat blauwe goedje in te laten doen. Super voor al die mannen die iedere keer zo’n chemische toilettank moeten reinigen. Ik ga van mannen uit, daar Nico dat ding ook altijd tijdens onze vakanties schoonmaakt.

Dan is het toiletgebouw op het 500 en 600 veld ook volledig gerenoveerd en hebben we op het vernieuwde camperveld een nieuw toiletgebouw geplaatst. Op de uitbreiding zijn weer extra vaste plaatsen gerealiseerd met alles wat daar bij komt kijken en daarbij bleef het de hele winter ook bijzonder druk in de Lierderhoeve. Dit laatste moeten we zeer zeker toedichten aan Martin met zijn mensen en Tim met zijn voltallige keukenbrigade. Ik kijk dan ook al uit naar de nieuwe menukaart waar weer heerlijke gerechten op staan.

Dus ja dat weekje ertussenuit kwam goed van pas en was heerlijk. Dit ondanks dat Björn mij in deze week een foto stuurde dat hij met zijn ski’s in een boom hing. Dat Pascal een schroef van zijn binding kwijt was en dat Björn ski’s voor Fleur ging halen en een skischoen in de winkel liet staan. Dat Björn en Pascal uit hun skibroeken scheurden en nieuwe moesten kopen en dat Lara tijdens een Hüttenabend met een spelletje zodanig hard ging jodelen, dat zelfs de Oostenrijkers erom moesten lachen. Dat tijdens datzelfde spelletje iemand in mijn been kneep en ik hem met m’n hoedje heb gemept en dat Fleur pijn in haar buik had toen ze een wedstrijdje moest doen met haar skiklas. Dat Nico me kilometers meesleurde in een sneeuwstorm en dat Daisy alles filmde en fotografeerde van eenieder van ons en dat een week lang. Echt heerlijke vakantiedagen die ik iedereen zou toewensen.

En nu we weer thuis zijn kan voor mij het seizoen niet snel genoeg beginnen. We zullen vast nog wel een paar dagen slechter weer krijgen, maar nu ik dit zonnetje al de afgelopen week heb kunnen proeven, denk ik, dat zal dan wel, maar deze mooie dagen hebben we toch alvast maar gehad en er komen er zeker nog veel meer. Deze gedachtes heb ik denk ik niet alleen, want wanneer ik om me heen luister, hoor ik de vogels kwetteren dat het een lieve lust is. Ze zitten elkaar achteraan en maken elkaar het hof. Een drukte van belang. Jazeker, ook zij zijn er klaar voor. Nu nog een paar meer dagen als deze en de bomen en struiken ontwaken ook uit hun winterslaap. Met graagte kijk ik om me heen om hier en daar wat jong groen te ontdekken. Hè, wat is het toch heerlijk dat voorjaar. Het voelt alsof je weer helemaal opnieuw mag beginnen!

Lieve gasten, een voorjaarsgroet van de hele familie Willemsen en alle medewerkers.
Tot gauw!

Aanpassingen aan tuin of stacaravan/chalet:

Wij begrijpen dat u er alles aan doet om uw jaarplaats zo netjes en aangenaam mogelijk voor uzelf te houden.

Ook wij willen graag dat Het Lierderholt een net vakantiepark is en nog belangrijker, ook blijft.

Daarom verzoeken wij u om iedere aanpassing aan uw plaats of stacaravan/chalet, hoe klein ook eerst in overleg te doen met Het Lierderholt.

Als u e.e.a. niet in overleg doet loopt u het risico om de aanpassing weer ongedaan te maken en dat is natuurlijk zonde van uw werk.

Wifi:

Zoals u wellicht al heeft vernomen zijn wij erg druk bezig met het optimaliseren van ons wifi-netwerk.

De snellere verbinding die wij nu krijgen ziet er veel belovend uit en bovendien zijn alle masten op het park ook gereviseerd. Heeft u geen goed ontvangst? Dan horen wij dat graag, wij zullen dan bekijken hoe we dit op kunnen lossen.

Grofvuildagen:

Zoals u dat van ons gewend bent bieden wij u graag de service om één maal per jaar uw grofvuil bij ons te deponeren. Normaal gesproken dient u dit namelijk zelf af te voeren.

Ook dit jaar zullen wij weer grofvuildagen inplannen, net als vorig jaar in het najaar (oktober).

Werkzaamheden en rust, heel veel rust:

Op 21 april a.s. start de meivakantie, dit is gelijk het moment dat wij van u verwachten geen herriemakende werkzaamheden meer te verrichten zodat iedereen kan genieten van welverdiende rust.

Omdat de meivakantie dit jaar bijzonder vroeg valt willen wij u tussen 1 en 15 mei nog extra de gelegenheid bieden om eventuele werkzaamheden aan uw plaats te verrichten.

Helaas is het voor het Lierderholt niet mogelijk om na deze datum geen werkzaamheden meer te verrichten, gezien ons onderhoud gewoon doorgaat.

Ook bij het plaatsen van nieuwe chalets en stacaravans kan soms een beetje overlast zijn, wij doen ons uiterste best om dit tot een minimum te beperken.

Groenafval

U zult vast willen snoeien of harken op uw plek, om er deze zomer weer lekker bij te kunnen zitten.

Heeft u deze plannen? Bestel dan tijdig een groenbak, wij zullen deze dan bij uw plaats zetten.

Mocht u veel afval hebben, dan kunnen wij er een aanhangwagen bijzetten. Zou u in beide gevallen zo vriendelijk willen zijn om door te geven wanneer wij het groen op kunnen halen bij u?

Onderhoud aan kachel, geiser of CV-ketel:

Zoals u van ons gewend bent hebben wij ook dit jaar weer collectief het onderhoud van uw gasgestookte apparatuur geregeld. U kunt uw onderhoud aanmelden via de receptie.

De prijzen zijn als volgt:

 • Geijser € 73,50
 • Geijser + gaskachel: € 140,00
 • Geijser + trumakachel: € 172,50
 • Trumakachel: € 110,00
 • CV-ketel: € 125,00

Er wordt op de volgende dagen onderhoud gepleegd, u kunt uw voorkeur aangeven bij het opgeven.

 • Woensdag 12 april
 • Donderdag 13 april
 • Maandag 24 april
 • Vrijdag 12 mei

Overige tarieven;

 • Uurtarief servicemonteur: € 71,39
 • Minimum arbeidsloon (arbeidstijd tot ½ uur): € 48,40
 • Toeslag avond: 50%
 • Toeslag zaterdag: 75%
 • Toeslag zondag/feestdag: 100%

Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW en exclusief een jaarlijkse indexering. De facturering gebeurt ook dit jaar weer rechtstreeks vanuit Tromp installatietechniek.

Reglement:

Mocht u interesse hebben in ons reglement, dan is dat verkrijgbaar bij de receptie.

Zaken die u hierin niet terug kunt vinden zijn beschreven in de algemene verhuurvoorwaarden Recron voor jaarplaatsen.