Ontdek het mooiste vakantiepark van Gelderland

Vakantiepark Het Lierderholt is het leukste vakantiepark in Gelderland. Naast de beste faciliteiten en voorzieningen ligt het ook nog eens in een prachtige omgeving, namelijk op de Veluwe. De maakt van Vakantiepark Het Lierderholt het vakantiepark in Gelderland bij uitstek. Je kan namelijk allerlei leuke dingen op en rondom het vakantiepark doen.

Wat maakt een vakantiepark in Gelderland zo aantrekkelijk?

Maar wat maakt onze camping in Gelderland nou zo aantrekkelijk? Nou, Gelderland is een ontzettend leuke provincie om op vakantie te zijn. De leukste activiteiten en attracties liggen hier altijd op de loer. Zo kun je vanaf Vakantiepark Het Lierderholt bijvoorbeeld gemakkelijk een uitstapje maken naar De Julianatoren in Apeldoorn. In 20 minuten sta je bij het attractiepark. Maar ook het Dolfinarium in Harderwijk is gemakkelijk te bereiken vanaf ons vakantiepark in Gelderland.

Geniet van de Veluwe

Natuurlijk kun je naar een van de attractieparken of dierenparken in de buurt (Burgers Zoo ligt ook vlakbij het park), maar ook rondom het park is er genoeg te doen. Het vakantiepark ligt namelijk op de Veluwe. Dit nationale park is een ideale plek voor wandelaars en fietsers. Fietsers kunnen hier heerlijk fietsen. Je kan hier uren trappen zonder dezelfde plekjes tegen te komen. maar ook de wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Lopend door de natuur is de kans groot dat je herten of wilde zwijnen tegenkomt. Kortom, voor de wandelaar en fietser is een vakantie op ons vakantiepark in Gelderland een ideale bestemming.

Huren of kamperen

Wist je dat je op Vakantiepark Het Lierderholt zowel kunt kamperen als een accommodatie kunt huren? Op het park kun je kiezen uit verschillende kampeerplaatsen. Kies je voor de Comfortplaats met elektriciteit? Of ga je voor de Extra Comfortplaats? Of kies je voor de luxe van een Extra Comfortplaats met parkeerplaats? Het is allemaal mogelijk op Vakantiepark Het Lierderholt.

Zo hebben wij ook nog verschillende arrangementen waaruit je kan kiezen en beschikken wij over seizoensplaatsen. Een uitje met de familie, werk of met je vereniging? Geen probleem bij ons kan je terecht in één van onze prachtige groepsaccommodaties.

Bekijk hier de kampeerplaatsen op ons vakantiepark in Gelderland

Luxe huuraccommodaties voor die optimale vakantie-ervaring

Natuurlijk kun je op Vakantiepark Het Lierderholt ook voor een super luxe vakantie gaan. Natuurlijk heeft kamperen zijn charme, maar het kan ook heel fijn zijn als je nergens rekening mee hoeft te houden. In dat geval bieden de huuraccommodaties van Het Lierderholt uitkomst. Deze zijn er in verschillende soorten te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld het Chalet Wellness.

Dit 4-persoons chalet beschikt naast een volledige inrichting ook over een sauna en luxe massage douche. Of kies voor de luxe Boslodge. Deze luxe accommodatie is geschikt voor 6 personen en nieuw op Vakantiepark Het Lierderholt. Voor groepen hebben we het 'groepshuis'. Dit is een groepsaccommodatie op de Veluwe waar je tot maximaal 16 personen kunt verblijven!

Bekijk hier alle accommodaties op ons vakantiepark in Gelderland

Boek nu jouw plek

Ben je enthousiast geworden over Vakantiepark Het Lierderholt en wil je er zeker van zijn dat jij heerlijk vakantie kunt komen vieren op onze camping op de Veluwe? Reserveer dan nu jouw kampeerplaats of huuraccommodatie en kom genieten.

Boek nu jouw kampeerplaats of huuraccommodatie