Prachtig vakantiepark bij Apeldoorn

Vakantiepark Het Lierderholt is een mooi vakantiepark in Apeldoorn. Je kan hier heerlijk kamperen, je kan hier genieten in een huuraccommodatie en misschien wel het allerbelangrijkste: je kan hier genieten van een prachtige omgeving. Want vanaf ons vakantiepark zit je zo in het centrum van Apeldoorn.

Vanaf ons vakantiepark naar Apeldoorn

Heb je zin om lekker een dagje te shoppen? Of wil je een hele leuke dag beleven in de Apenheul? Het is allemaal heel goed mogelijk. Want vanaf ons vakantiepark sta je in no-time in het centrum van Apeldoorn of tussen de apen van de Apenheul. Je kan dus gemakkelijk de auto (of de fiets) pakken en naar Apeldoorn gaan. Maar shoppen en een bezoek brengen aan de Apenheul is niet het enige wat je in de Gelderse stad kan ondernemen.

Het centrum van Apeldoorn is erg groot, levendig en bruist enorm. Sfeervolle winkelcentra, kleine straatjes en gezellige horecagelegenheden maken dat Apeldoorn een veelzijdige stad is wat een bezoekje meer dan rechtvaardigt. Daarnaast worden hier regelmatig leuke evenementen georganiseerd! Voor meer informatie kunt u bij onze receptie terecht. 

Activiteiten in Apeldoorn

In Apeldoorn kun je namelijk heel veel leuke dingen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan Paleis het Loo? Dit paleis is in 1984 omgetoverd tot museum. In het museum krijg je een kijkje hoe de Oranjes 300 jaar lang in het paleis gewoond hebben. De ingerichte kamers, de tuinen en de stallen en koetshuizen geven je een bijzonder beeld van het leven van de Nederlandse koninklijke familie. 

Verblijf je met het hele gezin op ons vakantiepark in Apeldoorn, dan is de Julianatoren zeker een aanrader! De Julianatoren is een heel gezellig pretpark voor jong en oud. je kan hier als gezin heerlijk een dagje genieten van de verschillende attracties en natuurlijk van de parkmascottes Jul en Julia.

Verblijf op ons vakantiepark in Apeldoorn

Als je jouw vakantie bij ons wilt doorbrengen hebben we een aantal opties voor je. Allereerst kun je heerlijk bij ons kamperen. We staan midden op de Veluwe, dus je kampeerplaats wordt omgeven door mooie natuur. Je kan kiezen uit 5 verschillende typen kampeerplaats. De volgende kampeerplaatsen zijn voor jou beschikbaar:

Alle kampeerplaatsen zijn ruim en bieden optimaal kampeergemak. Bekijk nu de mogelijkheden en reserveer jouw ideale kampeerplaats.

Huuraccommodaties op ons park

Bij ons kun je ook mooie huuraccommodaties huren. Je kan kiezen uit chalets, cottages, wellness chalets en boslodges. Al deze accommodaties zijn luxe en volledig ingericht. Daarnaast bieden ze veel ruimte, zodat jij een heerlijke vakantie kan beleven op ons vakantiepark in Apeldoorn. Nieuwsgierig naar de verschillende huuraccommodaties? 

Bekijk hier de huuraccommodaties