Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid

Op zoek naar een vakantie Veluwe 2019?

Dan ben je bij vakantiepark Het Lierderholt aan het juiste vakantieadres!

Vakantie op de Veluwe in 2019

We zitten nog in 2018, maar toch zijn al veel mensen bezig met een vakantie voor 2019. Hoe heerlijk is het om alvast uit te kunnen kijken naar een zonnige kampeervakantie of een fijn weekend weg op de Veluwe? Bij Het Lierderholt kan je binnenkort een vakantie boeken voor 2019, laat de voorpret maar beginnen!

Kamperen of chalet huren?

Heb je een eigen tent of caravan en zoek je nog een kampeerplaats voor 2019? Dan zit je bij Het Lierderholt goed. Kies zelf een plek op ons vakantiepark en geniet van een fantastische vakantie voor jong en oud. Zo kan je op een rustig laantje staan of juist op een van de ruim opgezette velden. De kampeervelden zijn voorzien van speeltoestellen, leuk voor de kinderen! Bekijk hier ons aanbod aan kampeerplaatsen en boek een kampeervakantie voor 2019.

Geen eigen kampeermiddelen of liever bij aankomst meteen genieten van je vakantie? Je kan bij ons ook een chalet of cottage huren. Gezellige vakantiehuizen die zich midden op de Veluwe bevinden. Geniet van het comfort van een eigen vakantiehuis en kom tot rust in de prachtige natuur. Bekijk hier ons aanbod aan accommodaties.

Vakantie Veluwe 2019

Vakantiepret voor het hele gezin!

Vakantiepark Het Lierderholt is genieten voor de hele familie. Zo kan je prachtig wandelen en fietsen in de natuur van de Veluwe en een van de gezellige dorpen en steden in de buurt bezoeken. Ook op het vakantiepark is genoeg te doen. Zo kan je lekker eten bij de snackbar of Eeterij De Lierderhoeve, zwemmen in het verwarmde zwembad en in de basisschoolvakanties meedoen met het gevarieerde recreatieprogramma.

Vakantie op de Veluwe 2019

Boek snel!

Ben je alop zoek naar een gezellig vakantiepark voor de voorjaarsvakantie, zomervakantie of herfstvakantie van 2019? Boek dan snel een verblijf voor het hele gezin op vakantiepark Het Lierderholt. 

Wil je graag onze brochure zien of heb je vragen over een vakantie 2019? Neem dan contact met ons op via telefoon: (055) 506 14 58, mail: info@lierderholt.nl of vul ons contactformulier in.