Op zoek naar een vakantie op de Veluwe?

Dan ben je bij vakantiepark Het Lierderholt aan het juiste vakantieadres!

Vakantie op de Veluwe

Hoe heerlijk is het om alvast uit te kunnen kijken naar een zonnige kampeervakantie of een fijn weekend weg op de Veluwe? Boek je vakantie bij vakantiepark Het Lierderholt en de voorpret kan beginnen! 

Kamperen of chalet huren?

Heb je een eigen tent of caravan en zoek je nog een kampeerplaats? Dan zit je bij Het Lierderholt goed. Kies zelf een plek op ons vakantiepark en geniet van een fantastische vakantie voor jong en oud. Zo kan je op een rustig laantje staan of juist op een van de ruim opgezette velden. De kampeervelden zijn voorzien van speeltoestellen, leuk voor de kinderen! Bekijk hier ons aanbod aan kampeerplaatsen en boek een kampeervakantie.

Geen eigen kampeermiddelen of liever bij aankomst meteen genieten van je vakantie? Je kan bij ons ook een chalet of cottage huren. Gezellige vakantiehuizen die zich midden op de Veluwe bevinden. Geniet van het comfort van een eigen vakantiehuis en kom tot rust in de prachtige natuur. Bekijk hier ons aanbod aan accommodaties.

Ja! Ik wil boeken

Vakantiepret voor het hele gezin!

Vakantiepark Het Lierderholt is genieten voor de hele familie. Zo kan je prachtig wandelen en fietsen in de natuur van de Veluwe en een van de gezellige dorpen en steden in de buurt bezoeken. Ook op het vakantiepark is genoeg te doen. Zo kan je lekker eten bij de snackbar of Eeterij De Lierderhoeve, zwemmen in het verwarmde zwembad en in de basisschoolvakanties meedoen met het gevarieerde recreatieprogramma.

Zwembaden met glijbanen en spraypark

Verwarmde (buiten-)zwembaden mogen natuurlijk niet ontbreken op je vakantie. Naast een heerlijk warm zwembad hebben we ook een verwarmd gethematiseerd kinderzwembad. De kinderen kunnen ten hartenlust plezier maken in en om het zwembad. Bij het zwembad is namelijk ook een 200m2 groot waterspraypark. Rennend door de waterstralen op weg naar een van de glijbanen? Het kan allemaal! En in 2022 breiden wij de nu al fantastische glijbanen uit met "de Crazy Cone Glijbaan!" Nog meer plezier en nog meer watersensatie. 

Direct boeken

Activiteiten op de Veluwe

Als je op de Veluwe bent, dan kun je allerlei leuke dingen doen. Zo kun je heerlijk wandelen door de bossen en over de heide van de Veluwe. Ook fietsen kan uitstekend in het natuurgebied. Maar wist je dat er nog veel meer leuke acvtiviteitein te ondernemen zijn? Met onze partner veluwsfeestje.nl kun je de allerleukste activiteiten op de Veluwe doen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. En natuurlijk voor grote groepen.

Huifkartocht of Segway rijden?

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hele leuke huifkartocht over de Veluwe. Tijdens de tocht zie je de mooiste stukjes van de Veluwe. En je kan met maximaal 20 tot 25 personen in de huifkar plaatsnemen, dus het is ook ideaal voor een familiedag. Houd je de touwtjes liever zelf in handen? Dan is het Segway rijden misschien meer iets voor jou. De Segway is de afgelopen jaren een heel populair "vervoersmiddel" geworden. Het is dan ook niet zo gek dat een ritje met de Segway over de Veluwe je wel iets lijkt.

Boek snel!

Ben je al op zoek naar een gezellig vakantiepark voor de voorjaarsvakantie, zomervakantie of herfstvakantie? Boek dan snel een verblijf voor het hele gezin op vakantiepark Het Lierderholt. 

Wil je graag onze brochure zien of heb je vragen over een vakantie? Neem dan contact met ons op via telefoon: (055) 506 14 58, mail: info@lierderholt.nl of vul ons contactformulier in.

Zoek en boek hier