Vakantie bij Vakantiepark Het Lierderholt

Vakantie bij Vakantiepark Het Lierderholt

Jouw vakantie op de Veluwe begint op Vakantiepark Het Lierderholt. Prachtige natuur, waterpret, leuke faciliteiten zorgen ervoor dat je bij ons een zorgeloze en onvergetelijke vakantie kunt vieren. Vakantiepark Het Lierderholt heeft niet voor niets prijzen gewonnen bij de ANWB en ASCI. Benieuwd wat een vakantie bij Vakantiepark Het Lierderholt zo leuk maakt?

Vermaak voor iedereen

Sportief aangelegd? Tijdens een vakantie bij Vakantiepark Het Lierderholt kun je tennissen, voetballen, beachvolleyballen, jeu-de-boules spelen en midgetgolfen. Voor de kleine vakantiegangers zijn er speeltuinen. In bijna elke basisschoolvakantie biedt het recreatieteam van Vakantiepark Het Lierderholt een uitgebreid en gevarieerd recreatieprogramma aan voor kinderen tot en met 12 jaar. Maar, niet alleen is er aan de kinderen tot 12 jaar gedacht. In bepaalde periodes is er ook een speciaal programma voor tieners en voor volwassenen.

Al onze facilitieiten

Urenlang waterpret 

Een vakantie bij Vakantiepark Het Lierderholt betekent urenlang waterpret. Er zijn verwarmde zwembaden, waterglijbanen en er is een spraypark. Er zijn zelfs wel drie waterglijbanen:

• Een brede family slide van 25 meter lang
• Een waterglijbaan van 80 meter lang
• De Crazy Cone van 70 meter lang

Hoe vaak ga jij naar beneden?

Voor de kleine kinderen is het spraypark ‘the place to be’. Het spraypark van 200m2 vind je onder andere een douchetoren, fonteintjes en waterspuiten. Degene zonder zwemdiploma’s kunnen hier eindeloos spelen.

Honger gekregen?

Heb je na een dag vol activiteiten honger en dorst gekregen, maar geen zin om te koken? Geen probleem. Tijdens een vakantie bij Vakantiepark Het Lierderholt is de keuze voor horeca reuze. Kies uit vijf verschillende plekjes:

Restaurant ‘Eeterij De Liederhoeve’
Friterie
Pizzeria Foresta 
Grand Café No. 49 
Poolbar

Alle horeca 

Overnachten midden in de natuur

Vakantie vieren bij Vakantiepark Het Lierderholt kan met jouw eigen kampeermiddel of in een van onze huuraccommodaties. Wat je ook kiest, de natuur is altijd dicht bij. Het hele jaar door ben je welkom bij ons. Boek nu jouw vakantie op Vakantiepark Het Lierderholt!

Nu boeken