Stacaravan op de Veluwe te koop!

Op zoek naar een tweede (t)huis? Wij hebben een aantal prachtige stacaravans op de Veluwe te koop. Zo kan je elke dag vakantie komen vieren en komen en gaan wanneer je dat maar wilt... Heerlijk! Lijkt dat je ook wel wat? Op onze speciale verkoopwebsite van Willemsen Chalets & Stacaravans. Een zeer compleet en actueel aanbod van occasion tot splinternieuw. Wij verkopen zelfs nieuwe chalets met compleet aangelegde tuinen!

Een stacaravan kopen op de mooiste plekken van de Veluwe

Loop vanuit je eigen stacaravan of chalet zo de natuur van de Veluwe in. Bovendien heb je op onze gezellige camping op de Veluwe alle faciliteiten binnen handbereik. Zwemmen, spelen, sporten, ontspannen... kom helemaal tot rust tijdens je vakantie. Maar een jaarplaats huur je niet zomaar, dat is natuurlijk een hele stap. Daarom nodigen wij je graag uit om eens een kijkje te komen nemen op ons vakantiepark. De koffie staat klaar! Ook een persoonlijke afspraak met vrijblijvend advies is mogelijk. Bel daarvoor met (055) 506 14 58 of stuur een mail naar info@lierderholt.nl.

Stacaravan Veluwe te Koop

Chalet huren op de Veluwe

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een chalet te huren op de Veluwe. Daarom biedt Het Lierderholt verschillende huuraccommodaties aan om iedereen in zijn of haar wensen te voorzien. Het voordeel hiervan is om even te wennen aan uw nieuwe chalet en om te ontdekken of dit echt iets voor u is. Hierdoor zit u nergens aan vast en heeft u alle tijd om te bepalen of u stacaravan wilt kopen. Een win win situatie! 

Chalet huren Veluwe

Camping met zwembad

Camping Het Lierderholt beschikt over een verwarmd zwembad. U kunt dus heerlijk zwemmen als u in uw eigen stacaravan vakantie aan het vieren bent. Er is ook een peuterbadje aanwezig. Het hele gezin kan dus lekker in het water spelen. Bent u op zoek naar een stacaravan op de veluwe die te koop is? Dan is een stacaravan op camping Het Lierderholt iets voor u!

Bekijk hier het aanbod van stacaravan Veluwe te koop!