Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid

Partners

Partners van Vakantiepark Het Lierderholt:

Eeterij De Lierderhoeve: à la carte restaurant op de Veluwe

In restaurant De Lierderhoeve, net gelegen buiten Beekbergen op de Veluwe, voel je je direct thuis. De ouderwetse gezelligheid, de vriendelijke bediening en het heerlijke eten maakt De Lierderhoeve tot een echt avondje uit! 

De enthousiaste chef–kok werkt met eerlijke verse producten en dat proef je! Laat je dus ook een avondje verwennen en geniet van een heerlijk diner voor een zeer aimabele prijs.


Willemsen chalets & stacaravans: alles voor een eigen vakantieplek

Willemsen chalets en stacaravans is een sub-dealer van verschillende merken chalets en stacaravans. Zij zijn er voornamelijk voor gasten of toekomstige gasten van Vakantiepark Het Lierderholt in Beekbergen, maar wilt je jouw caravan of chalet ergens anders op de Veluwe geplaatst hebben, dan is dat natuurlijk ook te realiseren. Voor wat betreft de chalets werken wij samen met Diamant mobiele bungalows van Klein Paradijs. Een gerenomeerd merk chalets dat staat voor kwaliteit, een perfecte afwerking en een goede garantie.


Veluws feestje: leuke activiteiten op de Veluwe

Veluws feestje organiseert binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud. Dus voor elke activiteit ben je hier aan het goede adres!


Gelderse Streken: Gelderland levert je mooie streken...

Rust, ruimte, stuifzand, prachtige bossen, wildsporen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes, bijzondere flora en fauna maar ook culinaire hoogstandjes, sfeervolle dorpen, attracties en wellness. Waar dit alles te vinden is? Op de Veluwe!

Gelderse Streken bied je informatie over restaurants, wandel- en fietsroutes en leuke activiteiten op de Veluwe.