Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021
Omgeving overzicht

Zwemmen

Buitenzwembaden, binnenzwembaden en een strand liggen allemaal in de buurt van ons vakantiepark! Informeer bij de receptie voor meer informatie.

Aquacentrum Malkander

Lekker zwemmen en spetteren: ga genieten in Aquacentrum Malkander. Ontdek het binnen- en buitenbaden, de supersnelle glijbaan of ontspan van de wellness zoals de whirlpool, stoomcabine en zonnebanken. Voor een folder kunt u terecht bij onze receptie.

Bezoek website

Openluchtbad Boschbad

Aan de rand van Apeldoorn vindt u het grootste openluchtbad van Nederland: het Boschbad. Het Boschbad ligt midden in de Veluwse bossen en biedt mogelijkheden voor zonnen, zwemmen, sporten, spelen en midgetgolfen. Voor een folder kunt u terecht bij onze receptie.

Bezoek website

Strand Bussloo

Midden in de stedendriehoek Deventer, Zutphen en Apeldoorn ligt het recreatiegebied Bussloo. Een recreatiegebied met alle voorzieningen voor een heerlijk dagje uit. Zwemmen, vissen, wandelen, golfen, beachvolleybal paardrijden of duiken het kan allemaal. Haal voor meer informatie een folder bij de receptie.

Bezoek website

Subtropisch zwembad De Scheg

Beleef een spetterend dagje uit in het zwemparadijs in Deventer. Echte waaghalzen mogen de Northern Light Slide en de wildwaterbaan niet missen! Op Pingo’s Island kunnen kinderen t/m 5 jaar veilig spelen met zand en water. Het water is er extra warm, namelijk rond de 34 graden en maar 10 cm diep.

Bezoek website