Snel naar
Menu
Omgeving overzicht

Zwemmen

Strand - Bussloo

Midden in de stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn ligt het recreatiegebied Bussloo. Een recreatiegebied met alle voorzieningen voor een heerlijk dagje uit. Zwemmen, vissen, wandelen, golfen, paardrijden of duiken, het kan allemaal. De stranden nodigen uit tot een sportief potje beachvolleybal.
Haal voor meer informatie een folder bij de receptie.

Meer informatie

Openluchtbad Boschbad

Aan de rand van Apeldoorn vindt u het grootste openluchtbad van Nederland, het Boschbad. Het Boschbad ligt midden in de Veluwse bossen en biedt mogelijkheden voor zonnen, zwemmen, sporten, spelen en midgetgolfen. Klik hier meer informatie of haal een folder bij de receptie.

Meer informatie

Aquacentrum Malkander

Lekker zwemmen en spetteren; kom genieten in Aquacentrum Malkander. Ontdek de verschillende binnen- en buitenbaden, de supersnelle glijbaan of ontspan van de wellness zoals de whirlpool, stoomcabine en zonnebanken. Klik hier voor meer informatie of haal een folder bij de receptie.

Meer informatie

Subtropisch zwembad De Scheg

Beleef een spetterend dagje uit in het zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer. Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein! Echte waaghalzen mogen de Northern Light Slide en natuurlijk de wildwaterbaan Gletsjer Slide niet missen! Op Pingo’s Island kunnen kinderen t/m 5 jaar veilig spelen met zand en water. Het is er extra warm, het water is er rond 34 graden en maar 10 cm diep. Klik hier voor meer informatie of haal een folder bij de receptie.

Meer informatie