Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021
Omgeving overzicht

Wellness

Haal energie uit de ontspanning die een dagje wellness je kan geven.

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland. Het ligt gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness.

Bezoek website

Veluwse Bron

De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle middenin de mooie Veluwse natuur van Emst. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Heerlijk genieten op de Veluwe. Het wellnessresort ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten.


Tip: De Veluwse Bron heeft een wildobservatiesauna welke uniek is in Europa. Het is dan ook hun paradepaardje onder de Kelosauna's van de Veluwse Bron. Vanuit de wildobservatiesauna heeft u een schitterend uitzicht over het meer van de Veluwse Bron. U treft in dit meer verschillende watervogels aan. Regelmatig zijn ook de beschermde ijsvogel en reeën te zien. Deze sauna dient vooral om het lichaam te reinigen en uw spieren te ontspannen.

Bezoek website