Snel naar
Menu
Omgeving overzicht

Wellness

Haal energie uit de ontspanning die een dagje wellness je kan geven.

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Veluwse Bron

De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de mooie Veluwse natuur van Emst. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Heerlijk genieten op de Veluwe. Het wellnessresort ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten. Klik hier voor meer informatie.
Tip: De Veluwse Bron heeft een wildobservatiesauna welke uniek is in Europa. Het is dan ook hun paradepaardje onder de Kelosauna's van de Veluwse Bron. Vanuit de wildobservatiesauna heeft u een schitterend uitzicht over het meer van de Veluwse Bron. U treft in dit meer verschillende watervogels aan. Regelmatig zijn ook de beschermde ijsvogel en reeën te zien. Deze sauna dient vooral om het lichaam te reinigen en uw spieren te ontspannen.

Meer informatie