Snel naar
Menu
Omgeving overzicht

Steden

Heeft u zin om een stad te bekijken of gewoon lekker te shoppen?! Hieronder worden vier steden omschreven op 30 min of minder rijden. Wilt u een routebeschrijving naar één van de winkelcentra? Onze receptionisten helpen u graag verder!

Apeldoorn

Op 17 min rijden ligt Apeldoorn.
Het centrum van Apeldoorn heeft het meest gevarieerde winkelaanbod van Gelderland en staat landelijk op de tweede plaats met 67 soorten winkels. Het winkelaanbod is groot en gevarieerd dus ideaal om een dagje heerlijk te winkelen. Apeldoorn biedt diverse winkelcentra, sfeervolle winkelstraten, leuke kleine winkelstraatjes, en een bruisend centrum met regelmatig leuke acitviteiten.
Overdekte winkelcentrum: De Oranjerie (in Apeldoorn centrum).

Meer informatie

Arnhem

Op 20 min rijden ligt Arnhem.
Het winkelcentrum is groot en trekt winkelend publiek uit binnen- en buitenland. Te midden van die winkels bevinden zich talloze café's en restaurants, aan gezellige pleinen, kleine hofjes en natuurlijk ook de Rijnkade. Daarnaast heeft de stad attracties van internationale faam.
Overdekte winkelcentra: Kronenburg (rand van Arnhem) en Presikhaaf (in Presikhaaf).

Meer informatie

Deventer

Op 22 min rijden ligt Deventer.
Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Er zijn maar weinig steden in Nederland waar zo veel monumenten bewaard zijn gebleven. Veelzijdig, interessant, onverwacht, divers en uitgestrekt zijn een aantal kreten die passen bij het winkelaanbod van Deventer. U proeft de sfeer van de historische omgeving die op de grote stadspleinen en in de vele nauwe straatjes hangt. In de steegjes vindt u winkeltjes die uniek zijn, die je gezien moet hebben. Deze winkels geven de binnenstad karakter en een eigen gezicht.
Overdekte winkelcentra: Winkelhart van Colmschate.

Meer informatie

Zutphen

Op 30 min rijden ligt Zutphen.
Zutphen wordt ook wel de Torenstad genoemd. En dat wordt al snel duidelijk als je langs de IJssel loopt en de prachtige skyline ziet. De stad Zutphen ademt overal de middeleeuwen uit. In het compacte winkelcentrum van Zutphen vind je oude koopmanshuizen, delen van vestingwerken en kleine steegjes die je langs mooie pleinen en hofjes leiden. In de oude koopmanshuizen zijn tegenwoordig veel speciaalzaken gevestigd. Vele andere winkels zijn in handen van kleine zelfstandige winkeliers. Hierdoor kom je met bijzondere producten thuis, die je elders niet snel zult vinden!

Meer informatie