Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021
Omgeving overzicht

Steden

Heeft u zin om een stad te bekijken of gewoon lekker te shoppen?! We lichten vier steden toe die liggen op 30 minuten of minder rijden. Wilt u een routebeschrijving naar één van de winkelcentra? Onze receptionisten helpen u graag verder!

Apeldoorn

Op 17 minuten rijden ligt Apeldoorn. Het winkelaanbod is groot en gevarieerd dus ideaal om een dagje heerlijk te winkelen. Apeldoorn biedt diverse winkelcentra, sfeervolle winkelstraten, leuke kleine winkelstraatjes en een bruisend centrum met regelmatig leuke activiteiten.

Bezoek website

Arnhem

Op 20 minuten rijden ligt Arnhem. Het winkelcentrum is groot en trekt winkelend publiek uit binnen- en buitenland. Te midden van die winkels bevinden zich talloze café's en restaurants aan gezellige pleinen, kleine hofjes en natuurlijk ook de Rijnkade. Daarnaast heeft de stad attracties van internationale faam. De overdekte winkelcentra in Arnhem zijn: De Kronenburg, aan de rand van Arnhem en Presikhaaf.

Bezoek website

Deventer

Op 22 minuten rijden ligt Deventer. Deventer is één van de oudste steden van Nederland, er zijn maar weinig steden in Nederland waar zo veel monumenten bewaard zijn gebleven. Veelzijdig, interessant, onverwacht, divers en uitgestrekt zijn een aantal kreten die passen bij het winkelaanbod van Deventer. U proeft de sfeer van de historische omgeving die op de grote stadspleinen en in de vele nauwe straatjes hangt. In de steegjes vindt u winkeltjes die uniek zijn die je gezien moet hebben. Deze winkels geven de binnenstad karakter en een eigen gezicht. Het overdekte winkelcentrum van Deventer is het Winkelhart van Colmschate.

Bezoek website

Zutphen

Op 30 minuten rijden ligt Zutphen. Zutphen wordt ook wel de Torenstad genoemd, wat al snel duidelijk wordt als je langs de IJssel loopt en de prachtige skyline ziet. De stad Zutphen ademt overal de middeleeuwen uit. In het compacte winkelcentrum van Zutphen vind je oude koopmanshuizen, delen van vestingwerken en kleine steegjes die je langs mooie pleinen en hofjes leiden. In de oude koopmanshuizen zijn tegenwoordig veel speciaalzaken gevestigd. Vele andere winkels zijn in handen van kleine zelfstandige winkeliers. Hierdoor kom je met bijzondere producten thuis, die je elders niet snel zult vinden! 

Tip: ga in Zutphen mee met een fluisterboot! Een fluisterboot voert u in ruim 1 uur langs de mooiste plekjes aan de rivier de Berkel en over de grachten. De fluisteraar (schipper) vertelt op zijn eigen unieke manier over de geschiedenis van de Hanzestad Zutphen en haar historische monumenten langs de route.

Bezoek website