Snel naar
Menu
Omgeving overzicht

Slecht weer uitjes

Ook met slecht weer is er bij Het Lierderholt in de omgeving genoeg te beleven!

Schateiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5.500 m²). In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland Zeumeren je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren, schatgraven met de kapitein, goudzoeken, springen en glijden, schieten met kanonnen en nog veel meer! Klik hier voor meer informatie of ga even langs bij de receptie voor een folder!

Meer informatie

Speelparadijs Kids playground

De kleintjes spelen in gezelschap van hun ouders of begeleiders in de peuterhoek op springkussens, ballenbakken en glijbanen. De grotere kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in gigantische speelstructuren op diverse speelniveaus met honderden hindernissen, power tower, trampolines, glijbanen, tunnels, ball lifter, springkussens, touwladders enz. Klik hier voor meer informatie of ga even langs bij de receptie voor een folder!

Meer informatie

Monkey Town Apeldoorn

Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Verder hebben ze een junglepad om doorheen te klimmen en een super hoge glijbaan om vanaf te glijden! Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Speelparadijs Ballorig

Binnenspeeltuin Ballorig Arnhem is het leukste dagje uit voor kinderen van 0 t/m 13 jaar! Regen of zonneschijn? Bij Ballorig kun je altijd lekker binnen spelen! Voor de allerkleinsten is er bij onze indoor speeltuin een speciaal peutergedeelte en voor de ouders hebben we gratis Wi-Fi. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Bounz Apeldoorn

Kom naar Bounz voor een heerlijk uur bewegen en sporten. Doe mee aan dodgeball, leer een trux van de Bounz Master of spring lekker vrij van de ene trampoline naar de andere. Bounz is voor jong en oud! Het is verstandig om van te voren te reserveren. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Glowgolf Apeldoorn

Minigolfen in een 3D-fluorecscerende blacklight omgeving, dat is Glowgolf. Het oer-Hollandse spelletje minigolf, maar dan 'indoor' en in een donkere ruimte met blacklight. Dit betekend dat alles licht geeft, van de holes tot aan de golfballen en sticks. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in avontuurlijk thema. Met de gethematiseerde muurschilderingen, vloerbedekking en obstakels, beleeft u gelijk de avontuurlijke sfeer. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

JT Bioscoop Apeldoorn

Klik hier om te kijken welke films er draaien.

Meer informatie

De Ruggestee Bowling

De moderne bowlingbanen zijn naast de standaard mogelijkheden ook voorzien van vele lichteffecten die interactief reageren op uw inspanningen. Uiteraard is er ook een automatisch score systeem, zodat schrijven niet meer nodig is. De goten zijn voorzien van automatische bumpers dus ook voor de kinderen is het mogelijk om mee te doen. De effecten voegen aan het spel op deze banen een extra dimensie toe. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Lasersensation Apeldoorn

Indoor lasergamen in Apeldoorn. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Theater Orpheus in Apeldoorn

Zoekt u een theater in de buurt?
Theater Orpheus in Apeldoorn is een van de vijf grootste theaters van Nederland en biedt een gevarieerd aanbod aan optredens: van cabaret tot klassieke muziek, van toneelstukken tot theaterconcerten. Het theater heeft 3 verschillende theaterzalen met een capaciteit van 200 tot 1300 plaatsen. Klik hier voor de agenda.

Meer informatie