Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021
Omgeving overzicht

Slecht weer uitjes

Ook met slecht weer is er bij Het Lierderholt in de omgeving genoeg te beleven!

De Ruggestee Bowling

De moderne bowlingbanen zijn naast de standaard mogelijkheden, ook voorzien van vele lichteffecten die interactief reageren op uw inspanningen. De goten zijn voorzien van automatische bumpers dus ook voor de kinderen is het mogelijk om mee te doen.

Bezoek website

Krazy Kangaroo Apeldoorn

Krazy Kangaroo biedt de complete experience voor beginnende tot gevorderde trampolinespringers, begeleiders én toeschouwers. Alles staat in het teken van energie, beleving en ontspanning. Je kunt je uitleven in de verschillende area's en de coolste tricks oefenen. Toeschouwers genieten in onze horeca van een ruim aanbod vers bereide producten.

Bezoek website

Glowgolf Apeldoorn

Minigolfen in een 3D-fluorecscerende blacklight omgeving, dat is Glowgolf. Het oer-Hollandse spelletje minigolf, maar dan 'indoor' en in een donkere ruimte met blacklight. Dit betekend dat alles licht geeft, van de holes tot aan de golfballen en sticks. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in avontuurlijk thema. Met de gethematiseerde muurschilderingen, vloerbedekking en obstakels beleeft u gelijk de avontuurlijke sfeer.

Bezoek website

JT Bioscoop Apeldoorn

JT Bioscoop Apeldoorn zit gevestigd in het centrum van Apeldoorn, op 17 minuten rijden vanaf Het Lierderholt.

Bezoek de website om te kijken welke films er draaien.

Bezoek website

Monkey Town Apeldoorn

Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Verder hebben ze een junglepad om doorheen te klimmen en een super hoge glijbaan! Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

Bezoek website

Schateiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5.500 m²). In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland Zeumeren je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren, schatgraven met de kapitein, goudzoeken, springen en glijden, schieten met kanonnen en nog veel meer! Voor een folder kunt u terecht bij onze receptie.

Bezoek website

Speelparadijs Ballorig

Binnenspeeltuin Ballorig Arnhem is het leukste dagje uit voor kinderen van 0 t/m 13 jaar! Regen of zonneschijn? Bij Ballorig kun je altijd lekker binnen spelen. Voor de allerkleinsten is er bij onze indoor speeltuin een speciaal peutergedeelte en voor de ouders hebben ze gratis Wifi.

Bezoek website

Theater Orpheus

Theater Orpheus in Apeldoorn is één van de vijf grootste theaters van Nederland en biedt een gevarieerd aanbod aan optredens: van cabaret tot klassieke muziek, van toneelstukken tot theaterconcerten. Het theater heeft 3 verschillende theaterzalen met een capaciteit van 200 tot 1300 plaatsen. Bezoek de website om de agenda van Theater Orpheus te bekijken.

Bezoek website

Brouwerij De Uddelaer

Speciaalbier is anno 2018 een niet meer weg te denken product met een veel belovende toekomst. Brouwerij De Uddelaer gaat mee met deze ontwikkeling en wil daarbij toonaangevend zijn. Met de huisvesting in het Koetshuis van Kasteel Staverden beschikt Bierbrouwerij De Uddelaer over een unieke ambiance.

Het Koetshuis is ingericht als ‘brewpub’. Hier ben je getuige van brouwers activiteiten en geniet je tegelijkertijd van de resultaten. Naast zes vaste Uddelaer speciaalbieren, staan er regelmatig ‘eenmalig gebrouwen’ bieren op de kaart. Gebrouwen volgens eigen recept. Bieren die de aandacht verdienen.

Bezoek website