Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021
Omgeving overzicht

Pretparken & speeltuinen

Vanaf Het Lierderholt heeft u de keuze uit meerdere leuke pretparken voor een gezellig dagje uit met de hele familie. Zie hieronder een aantal opties.

De Koperen Ezel

De Koperen Ezel is de grootste gratis kinderboerderij. Naast ezels zijn er ook cavia's, geiten, hangbuikzwijnen, kippen en nog veel meer. Kortom: een kinderboerderij met heel veel dieren om mee te knuffelen. Kinderen kunnen klauteren en klimmen, springen op de springkussens, spelen in de overdekte ballenbak en skelteren op de skelterbaan! Om de dag helemaal compleet te maken kan je een wandeling met een ezel maken!

Bezoek website

De Spelerij & Uitvinderij

De Spelerij is een uniek speel-doe-en ontdekpark. Er staan kunstwerken en speelobjecten die bedacht zijn door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Het zijn fantasievolle constructies die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen. De uitvinderij is een werkplaats waar je zelf kunststukken kunt maken. Je kunt plastic buigen, figuurzagen, piepschuim snijden, vacuüm vormen, naamplaatjes slaan, een verf-spettertekening maken en metaal bewerken met echt gereedschap.

Bezoek website

Gezinspark 't Smallert

Op de Veluwe, in het kleine plaatsje Emst ligt Gezinspark 't Smallert. Een park waar een hoop te beleven is, voor jong en oud! 't Smallert heeft vele mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Het park bestaat uit een forellenkwerkerij, visvijvers, een speelpark en een kaarsenmakerij. Voor een folder kunt u terecht bij onze receptie.

Bezoek website

Kinderparadijs Malkenschoten

Kinderparadijs Malkenschoten is de leukste kinderboerderij van Nederland! Maak kennis met de leuke en bijzondere dieren op de boerderij. Bouw je eigen hut, klim en klauter er op los in het uitdagende parcours of stap met je vrienden in de waterfietsen! De dieren en vissen voeren, spetteren op de spetterplek, trampoline springen, midgetgolfen en een rondje over het park in de Binkytram, de kinderen ontdekken het bij Kinderparadijs Malkenschoten. Voor een folder kunt u terecht bij onze receptie.

Bezoek website

Klimbos Veluwe

Klimbos Veluwe in Apeldoorn is een unieke en enerverende beleving voor jong en oud. Je legt zelf een route af tussen de bomen. Klimbos Veluwe biedt 8 routes en ca. 120 verschillende overgangen, die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad.

Bezoek website

Koningin Julianatoren

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar. Voor een folder kunt u terecht bij onze receptie.

Bezoek website

Walibi Holland

Er is maar één plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vind je alles in één: de wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals.

Bezoek website