Snel naar
Menu
Omgeving overzicht

Pretparken & speeltuinen

Walibi Holland

Thrillseekers en daredevils, opgelet!

Er is maar één plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vind je alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Koningin Julianatoren

Meer dan 60 te gekke attracties!

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar. Klik hier voor meer informatie of ga even langs bij de receptie voor een folder.

Meer informatie

Klimbos Veluwe

Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen.

Klimbos Veluwe in Apeldoorn is een unieke en enerverende beleving voor jong en oud. Je legt zelf een route af tussen de bomen. Klimbos Veluwe biedt 8 routes en ca. 120 verschillende overgangen, die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Klik hier voor meer informatie of ga even langs bij de receptie voor een folder.

Meer informatie

Kinderparadijs Malkenschoten

De leukste kinderboerderij van Nederland!

Maak kennis met de leuke en bijzondere dieren op de boerderij. Bouw je eigen hut, klim en klauter er op los in het uitdagende parcours of stap met je vrienden in de waterfietsen! De dieren en vissen voeren, spetteren op de spetterplek, trampoline springen, midgetgolfen en een rondje over het park in de Binkytram, de kinderen ontdekken het bij Kinderparadijs Malkenschoten. Klik hier voor meer informatie of ga even langs bij de receptie voor een folder.

Meer informatie

Gezinspark 't Smallert

Een hoop te beleven voor jong en oud!

Op de Veluwe, in het kleine plaatsje Emst ligt Gezinspark 't Smallert. 't Smallert heeft vele mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Het park bestaan uit een forellenkwerkerij, visvijvers, een speelpark en een kaarsenmakerij. Haal een folder op de receptie of klik hier voor meer info.

Meer informatie

De Spelerij & Uitvinderij

Speel, doe en ontdek!

Er staan kunstwerken en speelobjecten die bedacht zijn door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Het zijn fantasievolle constructies die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen. De uitvinderij is een werkplaats waar je zelf kunststukken kunt maken. Je kunt plastic buigen, figuurzagen, piepschuim snijden, vacuüm vormen, naamplaatjes slaan, een verf-spettertekening maken en metaal bewerken met echt gereedschap. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

De koperen Ezel

De grootste gratis kinderboerderij!

Naast ezels zijn er ook cavia's, geiten, hangbuikzwijnen, kippen en nog veel meer. Kortom: een kinderboerderij met heel veel dieren om mee te knuffelen. Kinderen kunnen klauteren en klimmen, springen op de springkussens, spelen in de overdekte ballenbak en skelteren op de skelterbaan! Om de dag helemaal compleet te maken kan je een wandeling met een ezel maken! Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie