Snel naar
Menu
Omgeving overzicht

Natuurbeleving

Bent u ook wild van de Veluwe? Met zijn prachtigge bossen, verchillende landschappen en natuurlijk het wild. Hieronder een paar voorbeelden hoe u de Veluwe optimaal kunt beleven.

Trek er zelf op uit!

U kunt er natuurlijk zelf op uit trekken, want zodra u van het Vakantiepark af bent en het Lierderbos in gaat is er een kans dat u wild ziet! Bij het kopje Wandelen en fietsen in deze App geven we een aantal routes en plaatsen weer. Vergroot de kans op wild door, donkere kleding te dragen, zo stil mogelijk te zijn en heel zuinig te zijn met uw deodorant en parfum.

Meer informatie

Boswandeling met natuurgids

U kunt één keer in de week (april t/m oktober) mee met onze natuurgids. De wandeling duurt 2 uur, honden zijn niet toegestaan, wel even opgeven bij de receptie.

Meer informatie

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Veel mensen gaan naar park de Hoge Veluwe om wild te kijken. Het wild is hier meer gewend aan mensen. Park de Hoge Veluwe is de enige plek op de midden Veluwe waar u moeflons kunt zien. Klik hier voor meer informatie over de Hoge Veluwe of haal een folder bij de receptie.

Meer informatie

Wilpark van het Aardhuis

In het wildpark van het Aardhuis is net als op de Hoge Veluwe ook kans op wild. Leuk voor de kinderen: In het wildpark is ook een weide met wilde zwijnen. Dus deze ziet u gegarandeerd!
Ook kunt u nog een kijkje nemen in het museum van het Aarduis waar u veel ziet over de Veluwe en zijn historie. Klik hier voor meer informatie of ga even bij de receptie langs voor een folder.

Meer informatie

Mee met Staatsbosbeheer

Een hele unieke ervaring is een natuurtocht met een boswachter. Staatsbosbeheer organiseert verschillende tochten zoals een Muirtrek, Ontdek Radio Kootwijk, Op zoek naar de grote 5 (in een terreinwagen), Natuurtheatertochten en bronsttochten. Wilt u meer informatie, klik dan hier.

Meer informatie