Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021
Omgeving overzicht

Natuurbeleving

Bent u ook wild van de Veluwe? Met zijn prachtige bossen, verschillende landschappen en natuurlijk het wild. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden voor u op een rij gezet zodat u de Veluwe optimaal kunt beleven!

Boswandeling met natuurgids

Eén keer in de week (april t/m oktober) heb je de kans om samen met een natuurgids de bossen in te trekken. Deze gids is op de hoogte van de spannendste paadjes, de leukste uithoeken en… misschien zie je nog wel wild!

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Veel mensen gaan naar park de Hoge Veluwe om wild te kijken. Het wild is hier meer gewend aan mensen. Park de Hoge Veluwe is de enige plek op de midden Veluwe waar u moeflons kunt zien. Voor een folder kunt u terecht bij onze receptie.

Bezoek website

Mee met Staatsbosbeheer

Een hele unieke ervaring is een natuurtocht met een boswachter. Staatsbosbeheer organiseert verschillende tochten zoals een Muirtrek, Ontdek Radio Kootwijk, Op zoek naar de grote 5 (in een terreinwagen), Natuurtheatertochten en bronsttochten.

Bezoek website

Trek er zelf op uit!

U kunt er natuurlijk ook zelf op uit trekken, zodra u van het vakantiepark af bent en het Lierderbos in gaat is er een kans dat u wild ziet! Bij het kopje wandelen en fietsen in onze Lierderholt App geven we een aantal routes en plaatsen weer. Vergroot de kans op wild door, donkere kleding te dragen, zo stil mogelijk te zijn en heel zuinig te zijn met uw deodorant en parfum.