Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
Omgeving overzicht

In en rond Beekbergen

Centraal door de kern van Beekbergen loopt de Dorpstraat, waarlangs zich het merendeel van de winkels en horecagelegenheden bevindt.

A-Ford museum

Alle A-Fords in het Beekbergse A-Ford museum zijn originele oldtimers wat betreft de kleuren, interieur en techniek.

Bezoek website

Collectie '40-'45

In de jaren dat Collectie ’40-’45 bestaat is het museum uitgegroeid van een 'algemene verzameling' naar een lokaal historisch museum. Steeds meer wordt de nadruk gelegd op wat er toen in Beekbergen afspeelde. Het museum hoopt dat de bezoeker een beeld krijgt van de omgeving waar hij/zij zich nu bevindt.

Bezoek website

Marry's kruiden- en bloementuin

Net buiten Beekbergen, in het prachtige enkenlandschap, kunt u een heerlijke dag beleven. Marry Foelkel ontvangt u graag om u wegwijs te maken in de boeiende wereld van bloemen en kruiden. Folders zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Bezoek website

Veluwse Avondmarkt

Elke donderdagavond in juli en augustus is in Beekbergen van 18.30 uur tot 21.15 uur de Veluwse Avondmarkt. Dit is al ruim 40 jaar de gezelligste markt van de Veluwe!

Meer informatie

Veluwse Stoomtrein Maatschappij

In Beekbergen vindt u de Veluwse Stoomtrein Maatschappij (VSM). De VSM is, met haar 15 stoomloks, 6 dieselloks, veel personenrijtuigen en historische goederentrein het langste museum van Nederland. Wilt u een kijkje nemen of met de stoomtrein mee? Voor informatie kunt u terecht bij de receptie of bezoek de website van de VSM.

Bezoek website

Wandel-en fietsroutes

Verken Beekbergen door een heerlijke wandeling te maken of verken het dorp op de fiets. Bij de receptie kunt u verschillende wandel- en fietsroutes verkrijgen.