Snel naar
Menu
Omgeving overzicht

Dorpen en steden

Beekbergen

Lekker dichtbij!

Centraal door de kern van Beekbergen loopt de Dorpstraat, waarlangs zich het merendeel van de winkels en horecagelegenheden bevindt. Ook bevindt zich daar het multifunctioneel centrum "De Hoge Weye", waarin de enige basisschool van het dorp, de uit 1818 stammende OBS Beekbergen, is gevestigd. In de buurt van de Dorpstraat bevindt zich eveneens de uit de 15e eeuw stammende Hervormde kerk.

Hoenderloo

Hoenderloo, van nature goed!

Het prachtige dorp Hoenderloo is centraal gelegen op de Veluwe en bovendien op slechts 3 kilometer wandel en fietsafstand van het Lierderholt.  Het dorp is voor iedere natuur- en kunstliefhebber, fietser en wandelaar absoluut het bezoeken waard. De bossen rondom Hoenderloo zijn het gehele jaar toegankelijk, u zult dan ook versteld staan van de diversiteit en prachtige kleuren. In Hoenderloo vindt u ook het beroemde                                                        IJs van Co, met het lekkerste ijs van de Veluwe!

Apeldoorn

Lekker winkelen of naar Paleis het Loo?

Apeldoorn staat bol van bezienswaardigheden, waaronder Paleis het Loo, maar ook een dagje winkelen is hier hartstikke leuk. In  sportcomplex 'Omnisport' worden regelmatig grote sportevenementen georganiseerd. De Giro d'Italia start op 6 mei vanaf Omnisport in Apeldoorn en op 7 en 8 mei worden er etappes gereden in Gelderland.

Arnhem

Gezellige stad aan de Rijn

Prachtig gelegen aan de Rijn is de stad Arnhem een heerlijke bestemming voor een dagje uit. Terwijl de ene helft van de familie lekker gaat winkelen, settelt de andere helft zich prima op een terrasje aan het water. Veel plezier!