Snel naar
Menu
Omgeving overzicht

Dierentuinen

Apenheul

Een dagje uit naar Apenheul is altijd verrassend. In het grote, prachtig groene bos loop je tússen de apen! Het dierenpark ligt aan de rand van Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe. Klik hier voor meer informatie of ga even langs bij de receptie voor een folder.

Meer informatie

Burgers Zoo

Een dierenpark, safaripark, bush, desert, mangrove, rimba en ocean, Burgers Zoo heeft het allemaal. Het Safaripark van Burgers Zoo is zelfs de grootstste Oost-Afrika vlakte van Nederland en Burgers Ocean met zijn 8 miljoen liter water heeft het grootst levende koraalrif van Europa. Burgers Zoo, een reis om de wereld in één dag! Klik hier voor meer informatie of neem een folder mee bij de receptie.

Meer informatie

Dolfinarium

Een dagje Dolfinarium is een ervaring vol ontdekkingen. Een dag die je nooit meer vergeet. Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders in Nederland zie je zo veel bijzondere zeezoogdieren bij elkaar. Je ontmoet bruinvissen, dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen en haaien. Klik hier voor meer informatie of neem een folder mee bij de receptie.

Meer informatie

Dierenpark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort wonen wel 1500 dieren. Ontdek de dieren via de wel heel bijzondere Klim Alles-route, zoals over de beren en onder de hyena's door! Voor meer informatie klik hier.

Meer informatie

Ouwehands Dierenpark Rhenen

De leukste dierenspeeltuin van Nederland! Klik hier voor meer informatie!
Tip: Download op de website van ouwehand van te voren een leuke speurtocht door het dierenpark.

Meer informatie