Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
Omgeving overzicht

Dierentuinen

In de omgeving van Vakantiepark Lierderholt vindt u verschillende dierentuinen en deze zijn stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken.

Apenheul

Een dagje uit naar Apenheul is altijd verrassend. In het grote, prachtig groene bos loop je tússen de apen! Het dierenpark ligt aan de rand van Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe. Voor een folder kunt u terecht bij onze receptie.

Bezoek website

Burgers Zoo

Een dierenpark, safaripark, bush, desert, mangrove, rimba en ocean, Burgers Zoo heeft het allemaal. Het Safaripark van Burgers Zoo is zelfs de grootste Oost-Afrika vlakte van Nederland en Burgers Ocean met zijn 8 miljoen liter water heeft het grootst levende koraalrif van Europa. Burgers Zoo is een reis om de wereld in één dag! Voor een folder kunt u terecht bij onze receptie.

Bezoek website

Dolfinarium

Een dagje Dolfinarium is een ervaring vol ontdekkingen. Een dag die je nooit meer vergeet. Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders in Nederland zie je zo veel bijzondere zeezoogdieren bij elkaar. Je ontmoet bruinvissen, dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen en haaien. Voor een folder kunt u terecht bij onze receptie.

Bezoek website

Dierenpark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort wonen wel 1500 dieren. Ontdek de dieren via de wel heel bijzondere Klim Alles-route, zoals over de beren en onder de hyena's door!

Bezoek website

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen beschikt over de leukste dierenspeeltuin van Nederland!

Tip: Download van te voren op de website van Ouwehands Dierenpark een leuke speurtocht door het dierenpark.

Bezoek website