Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021

Wij zijn verkozen tot ANWB ‘Camping van het Jaar 2021’!

Geplaatst: 14-01-2021

Eind november werd bekend gemaakt dat wij tot één van de 12 genomineerde campings behoorden tijdens de jaarlijkse verkiezing van de ANWB.
Woensdagavond 13 januari is bekend geworden dat wij in de categorie ‘De meest gewaardeerde huuraccommodatie’ zijn uitgeroepen tot ANWB ‘Camping van het Jaar 2021’!

Tijdens de afgelopen zomervakantie, in de periode van coronaluwte, brachten bijna 25.000 campinggasten hun stem uit en kozen hun favoriete camping. Zowel kampeerders die met eigen kampeermiddel op vakantie gaan, als de campingliefhebbers die in huuraccommodaties verblijven, deelden hun enthousiasme voor de camping van hun keuze.
In onze categorie werd er gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding, de faciliteiten, hygiëne en de ligging van de huuraccommodatie.

Björn Willemsen: ''Wij zijn ontzettend trots dat wij voor het tweede jaar op rij deze prachtige prijs in de categorie 'De meest gewaardeerde huuraccommodatie' in ontvangst mogen nemen! Wij willen iedereen die op ons heeft gestemd ontzettend bedanken!
Daarnaast ben ik ook heel trots op het fantastische team waarmee wij dit samen bereikt hebben.’’

Nieuws overzicht