Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid

Vuurwerkbeleid 2019 | 2020

Geplaatst: 20-11-2019

 

 

 

Om rond de jaarwisseling teleurstellingen omtrent het afsteken van vuurwerk te voorkomen willen wij graag dat iedereen tijdig op de hoogte is van de regels zoals wij die bepaald hebben.

Het is op Het Lierderholt toegestaan om vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling, echter dient dit alleen bij de entree van het park te gebeuren. Bovendien is dit pas toegestaan vanaf 00.00 uur en mag dit maximaal duren tot 00.30 uur.

Mocht het zo zijn dat er gasten voor kiezen om eerder vuurwerk af te steken en doen zij dat buiten het park, dan heeft Het Lierderholt hier helaas geen invloed op omdat de wet voorschrijft dat er op de openbare weg op 31 december vanaf 18.00 uur vuurwerk mag worden afgestoken.

Ook het soort vuurwerk dat wordt afgestoken (knal- en/of siervuurwerk) valt buiten de verantwoordelijkheid van Het Lierderholt.

Vooralsnog verwachten wij van iedereen dat deze regels netjes worden nageleefd, omdat er een hoop gasten op Het Lierderholt verblijven waarvan huisdieren erg bang zijn voor het vuurwerk en wij voor deze gasten de overlast tot een minimum willen beperken.

Wij wensen u een heel fijn verblijf op Het Lierderholt en bovendien een goede jaarwisseling.

Mocht u in de gelegenheid zijn, dan bieden wij u graag een glaasje champagne aan in De Lierderhoeve, deze is vanaf 00.30 uur geopend.

Met vriendelijke groet,
Familie Willemsen en Team Vakantiepark Het Lierderholt

Nieuws overzicht