Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021

Nieuw in april 2021: spectaculaire waterglijbanen en een spraypark!

Geplaatst: 26-06-2020

Hieperdepiep hoera!
In 2021 bestaat Vakantiepark Het Lierderholt 70 jaar!

Voor ons als familiebedrijf is dat een verschrikkelijk mooie mijlpaal, waar we écht apetrots op zijn. Maar we zijn niet alleen trots, wij zijn ook heel dankbaar! Dankbaar dat we echt een geweldig team van medewerkers hebben die Het Lierderholt maken tot wat het is en dankbaar dat vele van onze gasten ieder jaar weer trouw de weg weten te vinden naar ons vakantiepark.

Om al die redenen willen wij deze bijzondere verjaardag graag met jullie, onze gasten, op een grootse manier vieren. 2021 zal een feestelijk jaar worden en we gaan dat vieren door onze voorzieningen spectaculair uit te breiden, zodat onze gasten er het meeste aan hebben!

We zullen regelmatig een verrassing bekend maken. Deze verrassingen zullen stuk voor stuk je verblijf op Het Lierderholt in 2021, maar ook zeker in de jaren erna, veel aangenamer maken! Wij hopen dat jullie met al deze komende veranderingen net zo blij zullen zijn als wij dat zijn.

*** NIEUW VANAF 2021: SPECTACULAIRE WATERGLIJBANEN EN EEN SPRAYPARK! ***

Er komt een spectaculaire waterglijbaantoren met niet één, maar twee waterglijbanen! Een brede family slide van 25 meter lang, waar je met het hele gezin of met je vrienden en vriendinnen, naast elkaar vanaf kunt glijden. En een supergave waterglijbaan van bijna 80 meter lang! 
Beide glijbanen komen uit in hun eigen zogenaamde skim outs en zullen dus niet in het zwembad uitkomen. Hierdoor wordt de zwemruimte in ons huidige zwembad niet minder.

En naast de gave waterglijbanen komt er een spraypark van 200 m2! In het spraypark is oneindig veel waterpret te vinden: overal spuit water uit, je kunt spelen door dammetjes te maken of je kunt gaan staan onder de reuze douchetoren waar in één keer 500 liter uit komt vallen.
Daarnaast is het leuke aan dit spraypark dat het niet in een zwembad staat, maar op een poreuze vloer waarin het water direct weer verdwijnt. Je kunt hier dus zonder zwemdiploma héél veel waterpret hebben!

Nieuws overzicht