Overzicht
22 september 2022

NIEUW in 2023: Chalet Chique


We mogen in 2023 weer twee nieuwe pareltjes op ons gezellige vakantiepark verwelkomen! Er zullen namelijk twee nieuwe chalets geplaatst worden. Het type chalet dat geplaatst zal worden, is de Chalet Chique, geschikt voor 6 personen.

Indeling van het chalet
Het comfort in dit type chalet is echt fantastisch. Het chalet beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers zijn ingericht met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Dat zal heerlijk slapen worden! Bovendien is er in de laatstgenoemde slaapkamer een smart tv aanwezig.

Verder is het chalet voorzien van een luxe keuken met een 4-pits gasfornuis, koel-vries combinatie, combi oven en een vaatwasser. Aangrenzend vindt u de sfeervol ingerichte ruime woonkamer. Deze beschikt over een grote hoekbank, fijne eethoek en als extraatje: een grote smart tv. Ideaal voor een gezellig avondje op de bank.

De dag ontspannend beginnen of afsluiten doet u natuurlijk onder de luxe ruime regendouche, welke u vindt in de badkamer. Naast de regendouche vindt u hier ook het toilet en een wastafel.

Uiteraard beschikt het chalet over een centrale verwarming maar ook over een verkoelende airco! Tijdens de warmere dagen van het jaar zal het dus ook heerlijk vertoeven worden in dit prachtige chalet.

Als laatst vindt u in de tuin van het chalet, naast een ruim terras met tuinset, een mooie overkapping met daar onder een zeer comfortabele lounge set.
 

LET OP: bijgevoegde foto is een impressie van het chalet, maar niet het daadwerkelijke chalet.