Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Geplaatst: 13-03-2020

Beste (toekomstige) gast,

Vakantiepark Het Lierderholt blijft geopend en onze gasten kunnen gewoon genieten van hun geboekte vakantie. Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op ons vakantiepark. Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper besmettingsgevaar. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor

 • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.

Kortom: u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten.

Maar op basis van de laatste ontwikkelingen en het nieuws, zijn wij genoodzaakt tot het nemen van enkele maatregelen.

 • Wij gaan de personele bezetting binnen het hele bedrijf minimaliseren, dit kan o.a. tot gevolg hebben dat een storing later opgelost wordt dan dat u van ons gewend bent;
 • We willen aan u vragen om zo veel mogelijk telefonisch en/of via de email contact met ons op te nemen. Vermijd (als het mogelijk is) zo veel mogelijk persoonlijk contact met onze receptionistes aan de receptie;
 • We overwegen, vanwege het hoge aantal annuleringen, ook maatregelen te nemen in onze horecavoorzieningen. Dit zal waarschijnlijk betrekking hebben op het beperken van de openingstijden of zelfs volledige sluiting, afhankelijk van wat de overheid beslist. Houdt onze website daarvoor goed in de gaten.

Aangezien er op dit moment geen berichten vanuit het RIVM zijn omtrent het tijdelijk sluiten van ons vakantiepark, is het niet mogelijk om uw vakantie kosteloos te annuleren.
Wij zijn aangesloten bij de RECRON en hanteren bij annuleringen de RECRON-voorwaarden. U kunt hier de RECRON-voorwaarden lezen.
Een reis- en annuleringsverzekering afsluiten heeft waarschijnlijk geen zin, omdat u zich tegen dit soort calamiteiten niet kunt verzekeren. Iedereen dient zelf zorg te dragen voor de gevolgen die een calamiteit met zich meebrengt. Aangezien het coronavirus een calamiteit is, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden in dezen.
 
Wat kunt u zelf doen?

 • Een begroeting op een andere wijze dan een hand, knuffel of kus geven;
 • Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
 • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
 • Meldt meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer onze eigenaar;
 • Telefoon receptie: 055 506 14 58
 • Telefoon plaatselijke huisarts: 055 506 25 55

Daarnaast stellen we het op prijs als u niet te amicaal bent met onze medewerkers, denk bijvoorbeeld aan een schouderklopje bij onze medewerkers. 

Wij hopen u hiermee, op dit moment, voldoende geïnformeerd te hebben. U kunt altijd telefonisch via 055 506 14 58 of via de email (info@lierderholt.nl) contact met ons opnemen.
 
Met vriendelijke groet,

Björn Willemsen
Directie

Nieuws overzicht