Overzicht
5 februari 2021

Boekingen en annuleringen rondom COVID-19

Kunnen wij op dit moment gebruik maken van de groepsaccommodatie?
Het is op dit moment alleen mogelijk om gebruik te maken van onze groepsaccommodatie als u met één huishouden en max. 1 gast in onze groepsaccommodatie verblijft.

Wij begrijpen dat dit vaak niet het geval is en daarom mogen personen die tot en met 2 maart een boeking in onze groepsaccommodatie hebben staan contact met ons opnemen via 055 506 1458 zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Zijn jullie sanitairgebouwen geopend?
Ja, onze sanitairgebouwen zijn gewoon geopend, dus iedereen kan bij ons komen kamperen.

Bieden jullie afhaalmogelijkheden qua eten aan?
Ja, Eeterij De Lierderhoeve is geopend om maaltijden af te halen. Bekijk de Facebookpagina van De Lierderhoeve voor het menu en de openingstijden.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden met betrekking tot COVID-19?
Op dit moment mogen wij gewoon gasten op ons vakantiepark ontvangen. Wilt u toch annuleren ? Dan gelden de RECRON-voorwaarden, deze vindt u hier.
De gesloten faciliteiten, zoals het zwembad en/of de horeca, is geen reden tot compensatie en/of geld terug.

Stel dat u of iemand uit uw gezin corona heeft, krijgt u dan uw geld terug? 
Wanneer uzelf en/of een huisgenoot corona heeft gaat het annuleren van een boeking ook via de RECRON-voorwaarden.
Net als voor anderen ziekten dient u ook voor corona zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij adviseren u wel om hierbij eerst goed te informeren welke annuleringsverzekering een annulering door corona vergoed. 

Wat als de overheid zegt dat de vakantieparken ook dicht moeten? 
Wanneer er een situatie voordoet waardoor wij u niet kunnen ontvangen, dan volgen wij (net als vorig jaar) de voorwaarden van onze landelijke branchevereniging, de HISWA-RECRON, op.
Omdat deze situatie zich op dit moment nog niet voordoet, zijn er door de HISWA-RECRON op dit moment nog geen voorwaarden voor opgesteld.