Snel naar
Menu

De leukste kindercamping in Gelderland

Wat is er hier veel te doen! Gaat u op vakantie met uw kind(eren)? Dan hoeven zij zich geen moment te vervelen. Vanuit uw ruime accommodatie bent u in no time bij alle faciliteiten. Spetteren in het zwembad, klimmen en klauteren in de speeltuin, zingen en dansen met het animatieteam... Elke dag is het een groot vakantiefeest op onze kindercamping in Gelderland. In alle reguliere schoolvakanties (m.u.v. de krokus- en kerstvakantie) en de feestdagen is er een uitgebreid recreatieprogramma.

Accommodaties voor het hele gezin

Al onze accommodaties en kampeerplaatsen zijn geschikt voor het hele gezin. De verhuuraccommodaties beschikken over meerdere slaapkamers, zodat u en uw kinderen apart kunnen slapen. In de nabije omgeving is altijd een speeltoestel of sportveldje te vinden, zodat de kinderen niet ver hoeven te lopen om iets leuks te gaan doen. De opstelling van de accommodaties en kampeerplaatsen zorgt ervoor dat u privacy heeft, maar dat er ook gemakkelijk vakantievriendjes en vriendinnetjes kunnen worden gemaakt.

Het Lierderholt, de gezelligste kindercamping van Gelderland!

Bent u ook op zoek naar een kindercamping in Gelderland? Dan bent u bij ons dus aan het juiste vakantieadres. Wilt u er even een dag op uit met het hele gezin? Ook in de omgeving is er veel te beleven. Van natuur en cultuur tot gezellige attractieparken en nog veel meer! Wij hebben een aantal tips voor u op een rij gezet.

Kindercamping Gelderland