Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid

De leukste kindercamping in Gelderland

Wat is er hier veel te doen! Ga je op vakantie met je kinderen? Dan hoeven zij zich geen moment te vervelen. Vanuit de ruime accommodatie ben je in no time bij alle faciliteiten. Spetteren in het zwembad, klimmen en klauteren in de speeltuin, zingen en dansen met het animatieteam... Elke dag is het een groot vakantiefeest op onze kindercamping in Gelderland. In alle reguliere schoolvakanties (m.u.v. de krokus- en kerstvakantie) en de feestdagen is er een uitgebreid recreatieprogramma.

Accommodaties voor het hele gezin

Al onze accommodaties en kampeerplaatsen zijn geschikt voor het hele gezin. De verhuuraccommodaties beschikken over meerdere slaapkamers, zodat jij en je kinderen apart kunnen slapen. In de nabije omgeving is altijd een speeltoestel of sportveldje te vinden, zodat de kinderen niet ver hoeven te lopen om iets leuks te gaan doen. De opstelling van de accommodaties en kampeerplaatsen zorgt ervoor dat je privacy hebt, maar dat er ook gemakkelijk vakantievriendjes en vriendinnetjes kunnen worden gemaakt.

Het Lierderholt, de gezelligste kindercamping van Gelderland!

Ook op zoek naar een kindercamping in Gelderland? Dan ben je bij ons dus aan het juiste vakantieadres. Wil je er even een dag op uit met het hele gezin? Ook in de omgeving is er veel te beleven. Van natuur en cultuur tot gezellige attractieparken en nog veel meer! Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Kindercamping Gelderland

Met het gezin de Veluwe op

Kindercamping Het Lierderholt is de ideale uitvalsbasis om met het gezin de Veluwe te ontdekken. Zowel te voet als met de fiets kun je het uitgestrekte natuurgebied ontdekken. Over de glooiende heuvels, door de bossen en over de heide kun je dit prachtige stukje Nederland verkennen. Bezoek dus snel deze Kindercamping Gelderland en maak er een vakantie van om nooit te vergeten.