De leukste kindercamping in Gelderland

Ga je op vakantie met je kinderen? Dan hoeven zij zich geen moment te vervelen. Want, wat is er op onze kindercamping in Gelderland veel te doen! Vanuit de ruime accommodaties ben je in no time bij alle faciliteiten. Spetteren in het zwembad, klimmen en klauteren in de speeltuin en zingen en dansen met het animatieteam. Elke dag is het een groot vakantiefeest op onze kindercamping in Gelderland. In alle reguliere schoolvakanties (met uitzondering van de krokus- en kerstvakantie) en de feestdagen is er een uitgebreid recreatieprogramma.

Accommodaties voor het hele gezin

Al onze accommodaties en kampeerplaatsen zijn geschikt voor het hele gezin. De verhuuraccommodaties beschikken over meerdere slaapkamers, zodat jij en je kinderen apart (en dus goed) kunnen slapen. In de nabije omgeving is altijd een speeltoestel of sportveldje te vinden, zodat de kinderen niet ver hoeven te lopen om iets leuks te gaan doen. Kun jij lekker uitrusten op je campingstoel!

De opstelling van de accommodaties en kampeerplaatsen zorgt ervoor dat je privacy hebt, maar dat er ook gemakkelijk vakantievriendjes en vriendinnetjes kunnen worden gemaakt. Vakantiepark Het Lierderholt is de perfecte bestemming voor een vakantie met kinderen! 

Bekijk hier al onze accommodaties en boek!

Het Lierderholt, de gezelligste kindercamping van Gelderland!

Op zoek naar een leuke kindercamping in Gelderland? Dan ben je bij ons aan het juiste vakantieadres. Wil je er een dag op uit met het hele gezin? Ook in de omgeving is er veel te beleven. Van natuur en cultuur tot gezellige attractieparken en nog veel meer! Wij hebben een aantal omgevingstips voor je op een rijtje gezet.

Alles in de omgeving

Camping met zwembad en glijbanen

In de zomer kan het in Nederland af en toe flink warm worden, dus dan is het lekker om even af te koelen in het zwembad. Voor veel kinderen is een grote glijbaan in het zwembad een echte must bij het zoeken naar een leuke camping. In 2021 is de nieuwe waterglijbaantoren geopend: deze toren heeft maar liefst twee spectaculaire waterglijbanen. Een brede family slide van 25 meter lang waarmee je met je gezin of vrienden en vriendinnen tegelijk vanaf kunt glijden en een supergave razendsnelle waterglijbaan met bochten van bijna 80 meter lang!

De glijbanen komen niet uit in het zwembad, waardoor de zwemruimte in het huidige zwembad niet minder wordt én het een stukje veiliger is voor kleine kinderen. Voor de kleine waterliefhebbers is er het spraypark, een interactieve waterspeelplaats waar oneindig veel waterpret te beleven is. 

Voor de echte durfals is er in 2022 een nieuwe spectaculaire glijbaan geopend: de Crazy Cone. Bij deze avontuurlijke waterglijbaan glijd je eerst door een buis, en daarna kom je terecht in de Crazy Cone waarin je heen en weer gezwaaid wordt. Uiteindelijk glijd je naar het midden van de trechter en glijd je de glijbaan uit. De Crazy Cone glijbaan is 70 meter lang en wordt voorzien van diverse lichteffecten, oftewel: een écht glijavontuur voor jong en oud!

Waterpret bij Vakantiepark Het Lierderholt

spraypark zwembad

Ontdek de Veluwe met het hele gezin

Vakantiepark Het Lierderholt is de ideale uitvalsbasis om met het gezin de Veluwe te ontdekken. Zowel te voet als met de fiets kun je het uitgestrekte natuurgebied ontdekken. Over de glooiende heuvels, door de bossen en over de heide kun je dit prachtige stukje Nederland verkennen. Bezoek dus snel deze kindercamping Gelderland en maak er een vakantie van om nooit te vergeten.

Wat kun je doen op de Veluwe?

Op de Veluwe is heel veel te doen! Natuurlijk kun je er natuurlijk heerlijk wandelen en fietsen, maar voor kinderen zijn er nog veel leukere dingen te beleven. Wat je vanaf onze camping Veluwe wel ideaal kunt doen met het gezin, is bijvoorbeeld een dagje naar de Julianatoren in Apeldoorn. Dit familiepretpark staat boordevol leuke attracties. Van achtbanen tot zweefmolens en ga zo maar door. De parkmascottes Jut en Jul vinden het gezellig om mee te spelen, dus een grote kans dat je die nog tegen het lijf loopt!

Kindercamping Gelderland

Naar de dierentuin

Vanaf onze kindercamping in Gelderland kun je ook verschillende dierentuinen bezoeken. Natuurlijk Burgers Zoo in Arnhem, maar ook de Apenheul in Apeldoorn en ook dierenpark Amersfoort.

In de Apenheul kun je klimmen en klauteren door het bos tussen alle apen in en in Burgers Zoo ga je door verschillende gebieden heen met ieder zijn eigen thema en dieren. Als je één dierentuin hebt gezien dan heb je ze allemaal gezien gaat hier niet op! Het zijn allemaal één voor één unieke dierentuinen en allemaal het bezoek meer dan waard. Dit zijn allemaal leuke uitstapjes om met het hele gezin te ondernemen. 

Boek nu je vakantie op de Veluwe

Zoals je kunt lezen is er voor kinderen genoeg te doen bij ons op de camping. Van het geweldige geweldige zwembad, de leukste activiteiten met de animatie en de speeltuinen die je over de hele camping vindt: onze camping is de perfecte camping voor gezinnen.  Het mooie is: we zijn het hele jaar door geopend! 

Benieuwd geworden naar onze verschillende accommodaties en kampeerplaatsen? 

Zoek en boek je vakantie