Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021

Sanitaire voorzieningen

Het ontbreekt aan niets!

Op sanitair gebied ontbreekt het je aan niets op Vakantiepark Het Lierderholt. Verspreid over het park staan meerdere luxe, comfortabele en natuurlijk schone sanitairgebouwen, allemaal op 5 sterren niveau. Er is altijd wel een douche of toilet in de buurt. Naast de douches en toiletten beschikken onze gebouwen ook over individuele wascabines, vaatwasplaatsen en tal van andere faciliteiten.

Speciaal voor mensen die slecht ter been zijn of op een rolstoel zijn aangewezen beschikken wij over een mindervalide ruimte. 

Ook zijn er speciale familiedouches in één van de gebouwen. In deze ruime familiedouche kan het gehele gezin tegelijkertijd douchen. In twee sanitairgebouwen is er gethematiseerd kindersanitair. Al onze sanitairgebouwen zijn voorzien van centrale- en/of vloerverwarming, zo kan je ook tijdens de wat koudere seizoenen lekker warm douchen. Kamperen doe je bij ons all–in, dat wil zeggen dat er voor douchen en warm water géén extra kosten worden berekend. Ook toiletpapier is te vinden in onze gebouwen.

Voor het legen van het chemisch toilet kan je terecht bij al onze sanitairgebouwen. Aan de buitenzijde zijn speciale stortplaatsen met spoelgelegenheid.

In twee sanitairgebouwen zijn professionele wasserettes met wasmachines, drogers en strijkgelegenheid aanwezig.