Snel naar
Menu

Sanitaire voorzieningen

Het ontbreekt u aan niets!

Op sanitair gebied ontbreekt het u aan niets op Vakantiepark Het Lierderholt. Verspreid over het park staan meerdere luxe, comfortabele en natuurlijk schone sanitairgebouwen, allemaal op 5 ** niveau. Er is altijd wel een douche of toilet bij u in de buurt. Naast de douches en toiletten beschikken onze gebouwen ook over individuele wascabines, vaatwasplaatsen en tal van andere faciliteiten.

Speciaal voor mensen die slecht ter been zijn of op een rolstoel zijn aangewezen beschikken wij over een mindervalide ruimte. 

Ook zijn er speciale familiedouches in één van de gebouwen. In deze ruime familiedouche kunt u met het gehele gezin tegelijkertijd douchen. In twee sanitairgebouwen vindt u gethematiseerd kindersanitair. Al onze sanitairgebouwen zijn voorzien van centrale- en/of vloerverwarming, zodat u ook tijdens de wat koudere seizoenen lekker warm kunt douchen. Kamperen doet u bij ons all–in, dat wil zeggen dat er voor douchen en warm water géén extra kosten worden berekend. Ook toiletpapier is te vinden in onze gebouwen.

Voor het legen van uw chemisch toilet kunt u terecht bij al onze sanitairgebouwen. Aan de buitenzijde vindt u speciale stortplaatsen met spoelgelegenheid.

In twee sanitairgebouwen zijn professionele wasserettes met wasmachines, drogers en strijkgelegenheid aanwezig.