Kamperen op de Veluwe...

Leuk! Er is zóveel te zien en te doen op de Veluwe. Wil je de natuur van wel heel erg dichtbij beleven? Kom dan ook kamperen op de Veluwe! Vanuit je tent of caravan ben je zo in de natuur. Ook hebben we op ons vakantiepark veel kwalitatieve faciliteiten. Naast dat ons vakantiepark een camping met zwembad op de Veluwe is, is er een pannakooi, tennisveld, midgetgolf, horeca en nog veel meer... Kom het zelf beleven op onze camping op de Veluwe! 

Met het gezin kamperen op de Veluwe

Kan jij ook geen genoeg krijgen van de Veluwe en wil je extra lang komen genieten? Kies dan voor een van de seizoen- of jaarplaatsen op onze camping. Zo kan je komen kamperen op de Veluwe wanneer je wil.  Je kan zelf kiezen op wat voor plek je wil staan: een rustige plek, een plek op één van de ruim opgezette velden of een van de wildplaatsen die pal aan de wildroute liggen. Natuurlijk zijn deze plaatsen wel zo aangelegd dat het wild de camping niet op kan komen. Deze plekken zijn natuurlijk ook te reserveren voor een kortere vakantie op de Veluwe. 

Onze kampeervelden zijn voorzien van moderne speeltoestellen speciaal voor de kleinere kinderen, vanzelfsprekend kan je de kinderen vanuit de voortent in de gaten houden. Wacht niet langer en kom ook kamperen op de Veluwe!

Boek een kampeerplaats op de Veluwe

Bungalow huren Veluwe

Wil je wat luxer kamperen op de Veluwe? Voor de mensen die geen zin hebben in gedoe verhuren wij op onze camping ook verschillende soorten comfortabele accommodaties. Onze 5 of 6 persoons chalets hebben een prachtige ligging met veel privacy. De sfeervolle cottages, met of zonder bad, zijn geschikt voor 4 personen. In de knusse bodslodges waan je je echt midden in het bos. Voor wellness liefhebbers verhuren wij de Wellness Chalets met een luxe badkamer met sauna en massagedouche. Perfect voor de mensen die op zoek zijn naar een heerlijke wellness vakantie op de Veluwe. 

Kamperen op de Veluwe accommodaties

Uit eten tijdens je vakantie

Tijdens je vakantie heb je geen zin om elke avond te koken. Daarom kun je heerlijk eten bij ons gezellige restaurant 'Eeterij De Lierderhoeve'. Dit prachtig gelegen restaurant op de Veluwe biedt de heerlijkste maaltijden speciaal voor jou. Met een uitgebreide kaart, met zowel vlees-, vis- en vegetarische gerechten zit er voor iedereen iets lekkers bij. Kom je lekker eten?

Camping in Apeldoorn in 2024

Ben je voor 2024 nog op zoek naar een leuke camping in Apeldoorn? Dan zit je op ons vakantiepark goed. Wij zijn een echte gezellige kindercamping op de Veluwe met veel goede voorzieningen, de leukste recreatieprogramma's en veel sport en spelmogelijkheden. De sportievelingen kunnen zich bijvoorbeeld uitleven op de tennisbaan of in het zwembad. Daarnaast zitten wij midden in de natuur. Hier kan je heerlijk wandelen en fietsen. Ook in de omgeving van de camping kun je heel veel leuks doen.

Omgeving van onze camping in Apeldoorn

Onze camping in Apeldoorn is gelegen op de Veluwe, en heeft daarbij heel veel leuke acitiviteiten die je kunt ondernemen in de omgeving. Bezoek bijvorbeeld het prachtige Paleis het Loo of het gezellige centrum van Apeldoorn, waar je lekker kunt winkelen of op het terras kan zitten. Via Veluwsfeestje kun je leuke (groeps)activiteiten reserveren. Veluwsfeestje heeft een ruim aanbod aan leuke activiteiten, dus er zal altijd wel wat een geschikte activiteit bij zitten. Er is dus genoeg te doen in de omgeving van Vakantiepark het Lierderholt.