Verblijfsinformatie

Handige info tijdens jouw verblijf

Alarmnummer

In dringende gevallen dat je de brandweer, politie of ambulancedienst nodig hebt, kun je het landelijke alarmnummer 112 bellen. Ons adres is: Spoekweg 49, 7361 TM Beekbergen.

Wil je daarna zo spoedig mogelijk de receptie bellen op: 055 506 14 58, zodat wij gelijk de benodigde maatregelen kunnen nemen.

Aankomst- en vertrektijden

De kampeerplaats is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 13:00 uur. De accommodatie is beschikbaar vanaf 15:00 uur.

Je dient de kampeerplaats bij vertrek om 12:00 uur schoon achter te laten. Heb je laat vertrek geboekt? Dan dien je de kampeerplaats voor sluitingstijd van onze receptie te verlaten. Bekijk onze actuele openingstijden in de Lierderholt-app.

Op de dag van vertrek dien je de accommodatie om 11:00 uur schoon achter te laten. Hieronder verstaan wij het volgende: dekbedden en moltons opgevouwen op de bedden, eventuele gehuurde lakens in de sloop, afwas schoon en opgeruimd (de vaatwasser dient ook leeg te zijn) en de accommodatie moet bezemschoon zijn.

De hotelkamers en de groepsaccommodatie zijn beschikbaar vanaf 15:00 uur en het vertrek dient voor 11:00 uur te geschieden.

Afval

Huisvuil kan ingeleverd worden in onze milieustraat. Graag het afval gescheiden aanleveren, dus papier en karton, glas en huishoudafval in de aparte containers deponeren. Bij het inchecken ontvang je de Lierderholtcard welke je moet gebruiken om de containers te openen. Er staan genoeg vuilnispunten op je pasje voor je gehele verblijf, dit zit bij de verblijfskosten in.

Barbecueën

Het is toegestaan om op ons vakantiepark te barbecueën op gas, op een elektrische barbecue of op kolen. Houdt wel goed ons natuurbrandgevaar advies in de gaten en houd brandblusmiddelen bij de hand. Open vuur zoals vuurkorven, tuinkaarsen en brandblokken zijn nooit toegestaan.

Bezoek tijdens jouw verblijf

Bezoekers zijn bij ons van harte welkom! De auto kan geparkeerd worden langs de Spoekweg. Je bezoek en eventuele logees dienen zich altijd te melden bij de receptie. Dagbezoekers hebben gratis toegang tot het terrein.
De huurder van de kampeerplaats/accommodatie is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn bezoekers.

Eeterij De Lierderhoeve

Ons restaurant, Eeterij De Lierderhoeve, is het hele jaar geopend en beschikt over een à la carte restaurant, terras, friterie en Grand Café. In het hoogseizoen zijn wij 7 dagen per week geopend en in het laagseizoen zijn wij gesloten op maandag, dinsdag en woensdag. Op feestdagen heeft Eeterij De Lierderhoeve afwijkende openingstijden. Bekijk onze Lierderholt app voor de actuele openingstijden.

Let op: honden zijn vanaf 17:00 uur niet toegestaan in het à la carte restaurant. Aan de bar, in het Grand Café, in de friterie en op het terras zijn honden altijd toegestaan.

Eigen risico

Het Lierderholt kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, beschadiging en ongevallen, anders dan waartoe wij wettelijk zijn gehouden. Je verblijft hier op eigen risico. Het spreekt vanzelf dat wanneer je schade veroorzaakt, wij je vragen deze te vergoeden.

Campinggas

Campinggas is te koop bij de receptie. Informeer bij de receptie voor het in-/omruilen van je gasfles en de tarieven.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven bij de receptie.

Belangrijke informatie huuraccommodaties

Alle accommodaties zijn rookvrij.

Blijkt je accommodatie bij aankomst niet goed schoon? Dan horen wij dit graag gelijk op de receptie en dan zullen wij er direct voor zorgen dat het probleem verholpen wordt.

Op de dag van vertrek dien je de accommodatie om 11:00 uur schoon achter te laten. Hieronder verstaan wij het volgende: dekbedden en moltons opgevouwen op de bedden, eventuele gehuurde lakens in de sloop, afwas schoon en opgeruimd (de vaatwasser dient ook leeg te zijn) en de accommodatie moet bezemschoon zijn.

1-peroonslakenpakket à € 13,50 per set, 2-persoonslakenpakket à € 15,50 per set, handdoekenpakket à € 4,50 per set en keukenlinnen à € 4,75 per set zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Kampeerplaatsen

Op de kampeerplaats is het toegestaan om een bijzettentje te plaatsen, zolang je niet buiten je eigen kampeerplaats gaat. Onze kampeertarieven zijn gebaseerd op twee personen en per extra persoon komt er een bedrag bij.

Lierderholtcard

Bij het inchecken ontvang je de Lierderholtcard welke je moet gebruiken voor het douchen (kamperen), de perscontainer en de wasserette. Er staan genoeg douche- en vuilnispunten op je pasje voor je gehele verblijf, dit zit bij de verblijfskosten in.

Voor de Lierderholtcard betaal je € 25,- borg, die je bij het inleveren van de kaart (aan het einde van je verblijf) weer retour krijgt.

Oplaadpunt elektrische auto

Op de grote parkeerplaats bij de ingang van ons vakantiepark staat één laadpaal voor elektrische auto's, de laadpaal heeft twee oplaadpunten. Graag de auto naar een andere parkeerplaats verplaatsen als de elektrische auto weer volledig is opgeladen.

Parkeren

Onze kampeervelden zijn autovrij, met uitzondering van K60 t/m K67. Alleen bij aankomst en vertrek is het toegestaan met de auto het kampeerveld op te rijden. Ons slagboomsysteem werkt via nummerbordherkenning, hierdoor kun je tijdens je gehele verblijf in- en uitrijden.

Sport en spel

Naast de speeltuin met airtrampoline vooraan op ons vakantiepark, staan er speeltoestellen verspreid over het hele terrein. Achter op ons vakantiepark liggen ook een voetbalveld, beachvolleybalveld en een jeu de boulesbaan.

De tennisbaan kan je gemakkelijk reserveren via onze app of je kunt terecht bij de receptie. De kosten bedragen € 6,- per uur. Tegen een waarborg van € 10,- kun je ook tennisrackets en tennisballen bij ons huren.

Vooraan op ons vakantiepark hebben we ook een midgetgolfbaan. Bij de receptie kun je terecht voor golfsticks en golfballetjes. Kinderen tot 12 jaar betalen € 2,- p.p. en vanaf 12 jaar bedragen de kosten € 3,- p.p.

Wandel- en fietsroutes

Bij de receptie zijn diverse wandel- en fietsroutes gratis te verkrijgen. Deze zijn ook te vinden in onze app. Verder kun je bij de receptie wandel- en fietskaarten van het hele midden Veluwe gebied kopen.

Wasserette

Ons vakantiepark beschikt over twee wasserettes. Er is een wasserette in het grote sanitairgebouw aan de Heideweg en in het sanitairgebouw bij ingang 2.
Bij de receptie kun je je Lierderholtcard opwaarderen om te kunnen wassen en drogen. Wassen kost € 4,50 per keer en het gebruik van de droger is € 1,50 per 16 minuten. De wasmachine voegt automatisch zeep toe.

Belangrijke telefoonnummers en adressen

Algemeen alarmnummer: 112
Politie algemeen: 0900 88 44

Dierenarts

Dierenartsenpraktijk Ugchelen
Molencatenlaan 9d, 7339 LH Ugchelen
055 533 76 92

Huisarts

Huisartsenpraktijk De Libelle
Libellestraat 15, 7361 BG Beekbergen
055 506 25 55

Regionale huisartsenpost

0900 600 90 00

Tandarts

Tandarts Dhr. van Sambeek
Arnhemseweg 507, 7361 CJ Beekbergen
055 506 15 99

Ziekenhuis

Gelre Ziekenhuis
Albert Schweitzerlaan 31, 7334 DZ Apeldoorn
055 581 81 81
0575 59 25 92