Snel naar
Menu

Jaarplaatsen op Vakantiepark Het Lierderholt

Is het altijd al uw droom geweest om een eigen tweede huisje midden in de natuur te bezitten? Op Het Lierderholt is dat mogelijk!

Wij verhuren prachtige jaarplaatsen speciaal voor chalets en stacaravans. U hoeft dus geen dure grond aan te schaffen.

Volop rust en ruimte

Alle plaatsen zijn voorzien van een wateraansluiting, rioolaansluiting, gasaansluiting en een tv aansluiting met 36 zenders. Doordat wij u volop de ruimte bieden (onze plaatsen zijn minimaal 220 m2.) kunnen wij u uw welverdiende rust garanderen.

Houdt u meer van een beetje leven in de brouwerij? Dan hebben wij ook voor u de ideale jaarplaats, deze liggen vooraan op ons vakantiepark dicht bij alle voorzieningen.

U kunt niet alleen van april tot november gebruik maken van uw stacaravan of chalet, ook de in de winter is ons park geopend (ook de horeca m.u.v. de winkel). Jaarplaatsen mogen bij ons uitsluitend voor recreatief gebruik worden gehuurd. Permanente bewoning is dus niet toegestaan.

Lijkt het u niet heerlijk, lekker even weg als het mooi weer is en genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur die u zult vinden op ons vakantiepark?

Bekijk ons aanbod

Bent u nog op zoek naar een luxe chalet of een fijne stacaravan voor op uw eigen jaarplaats? Bezoek de website van Willemsen Chalets eens, hier vindt u namelijk een zeer compleet en actueel aanbod van occasion tot splinternieuw. Wij verkopen zelfs nieuwe chalets met compleet aangelegde tuinen!

Welkom!

Een jaarplaats huurt u niet zomaar, dat is natuurlijk een hele stap. Daarom nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen op ons vakantiepark. De koffie staat klaar! Ook een persoonlijke afspraak met vrijblijvend advies is mogelijk. Belt u daarvoor met (055) 506 14 58 of stuurt u een mail naar info@lierderholt.nl.