Snel naar
Menu

Is het altijd al uw droom geweest om een eigen tweede huisje midden in de natuur te bezitten? Op het Lierderholt is dat mogelijk!

Wij verhuren prachtige jaarplaatsen speciaal voor chalets en stacaravans. U hoeft dus geen dure grond aan te schaffen.

Volop rust en ruimte

Alle plaatsen zijn voorzien van een wateraansluiting, rioolaansluiting, gasaansluiting en een tv aansluiting met 36 zenders. Doordat wij u volop de ruimte bieden (onze plaatsen zijn minimaal 220 m2.) kunnen wij u uw welverdiende rust garanderen.

Houdt u meer van een beetje leven in de brouwerij? Ook voor u hebben wij de ideale jaarplaats, deze liggen vooraan op ons vakantiepark dicht bij alle voorzieningen.

Natuurlijk kunt u niet alleen van april tot november gebruik maken van uw stacaravan of chalet, ook de in de winter is ons park gewoon geopend ( ook de horeca m.u.v. de winkel). Jaarplaatsen mogen bij ons uitsluitend voor recreatief gebruik worden gehuurd. Permanente bewoning is dus niet toegestaan.

Lijkt het u niet heerlijk, lekker even weg als het mooi weer is en genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur die u zult vinden op ons vakantiepark?

Bekijk ons aanbod

Bent u nog op zoek naar zo'n luxe chalet of zo'n fijne stacaravan voor op uw eigen jaarplaats? Kijk eens op www.willemsenchalets.nl hier vindt u een zeer compleet en actueel aanbod, van occasion tot splinternieuw. Wij verkopen zelfs nieuwe chalets met compleet aangelegde tuinen!

Welkom!

Een jaarplaats huurt u niet zomaar, dat is natuurlijk een hele stap. Daarom nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen op ons vakantiepark. De koffie staat klaar! Ook een persoonlijke afspraak met vrijblijvend advies is mogelijk. Belt u daarvoor met (055) 506 14 58 of stuurt u een mail naar info@lierderholt.nl.


Vroegboekactie 2018!

Weet u nu al zeker dat u aankomende zomervakantie wilt doorbrengen op het Lierderholt? Maak dan nu gebruik van onze vroegboekactie.

Lees meer