Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021

Verblijfsinformatie


Handig om te weten

Alarmnummer
In dringende gevallen dat je de brandweer, politie of ambulancedienst nodig hebt, kun je het landelijke alarmnummer 112 bellen. Bij de vraag naar de adresgegevens van je verblijfadres, geef je door: Spoekweg 49, 7361 TM Beekbergen.

Wil je daarna zo spoedig mogelijk de receptie bellen op: 055 506 14 58, zodat wij gelijk de benodigde maatregelen kunnen nemen.

Aankomst- en vertrektijden
De kampeerplaats is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 13:00 uur. De accommodatie is beschikbaar vanaf 15:00 uur.

Je dient de kampeerplaats bij vertrek om 12:00 uur schoon achter te laten. Heb je laat vertrek geboekt? Dan dien je de kampeerplaats voor sluitingstijd van onze receptie te verlaten. Bekijk onze actuele openingstijden in de Lierderholt-app.

Op de dag van vertrek dien je de accommodatie om 11:00 uur schoon achter te laten. Hieronder verstaan wij het volgende: dekbedden en moltons opgevouwen op de bedden, eventuele gehuurde lakens in de sloop, afwas schoon en opgeruimd (de vaatwasser dient ook leeg te zijn) en de accommodatie moet bezemschoon zijn.

De hotelkamers en de groepsaccommodatie zijn beschikbaar vanaf 15:00 uur en het vertrek dient voor 11:00 uur te geschieden.

Afval
Huisvuil kan ingeleverd worden in onze milieustraat. Graag het afval gescheiden aanleveren, dus papier en karton, glas en huishoudafval in de aparte containers deponeren. Bij het inchecken ontvang je de Lierderholtcard welke je moet gebruiken om de containers te openen. Er staan genoeg vuilnispunten op je pasje voor je gehele verblijf, dit zit bij de verblijfskosten in.

Barbecueën
Het is toegestaan om op ons vakantiepark te barbecueën op gas, op een elektrische barbecue of op kolen. Houdt wel goed ons natuurbrandgevaar advies in de gaten en houd brandblusmiddelen bij de hand. Open vuur zoals vuurkorven, tuinkaarsen en brandblokken zijn nooit toegestaan.

Bezoekers
Bezoekers zijn bij ons van harte welkom! De auto kan geparkeerd worden langs de Spoekweg. Je bezoek en eventuele logees dienen zich altijd te melden bij de receptie. Dagbezoekers hebben gratis toegang tot het terrein.
De huurder van de kampeerplaats/accommodatie is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn bezoekers.

Eeterij De Lierderhoeve
Ons restaurant, Eeterij De Lierderhoeve, is het hele jaar geopend en beschikt over een à la carte restaurant, friterie en Grand Café. In het hoogseizoen zijn wij 7 dagen per week geopend en in het laagseizoen zijn wij gesloten op maandag, dinsdag en woensdag. Bekijk onze app voor de actuele openingstijden.

Eigen risico
Het Lierderholt kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, beschadiging en ongevallen, anders dan waartoe wij wettelijk zijn gehouden. Je verblijft hier op eigen risico. Het spreekt vanzelf dat wanneer je schade veroorzaakt, wij je vragen deze te vergoeden.

Fietsverhuur
Bij de receptie kun je fietsen huren voor een dag of meerdere dagen. Wij verhuren fietsen met zeven versnellingen en de kosten voor een dames- of herenfiets bedragen:

 • € 9,50 per dag
 • € 42,75 per week

Voor kinderfietsen en specials kun je meer informatie krijgen bij de receptie.

Gas
Campinggas is te koop bij de receptie. Informeer bij de receptie voor het in-/omruilen van je gasfles en de tarieven.

Gevonden voorwerpen
Gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven bij de receptie.

Huisdieren
Per kampeerplaats of accommodatie zijn er maximaal twee huisdieren toegestaan. Als je komt kamperen betaal je € 1,50 per huisdier per nacht, met een maximum van € 17,50 per huisdier.
Als je een accommodatie huurt dan betaal je € 15,- per huisdier per weekend/midweek/week.
Op het terrein vragen wij het huisdier altijd te hebben aangelijnd. Je kunt je huisdier buiten het terrein uitlaten en je bent zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de uitwerpselen.

Is je hond vies na het uitlaten? Het sanitairgebouw bij de K60 nummers beschikt over een hondendouche.

Huuraccommodaties
Alle accommodatie zijn rookvrij.

Blijkt je accommodatie bij aankomst niet goed schoon? Dan horen wij dit graag gelijk op de receptie en dan zullen wij er direct voor zorgen dat het probleem verholpen wordt. 

Op de dag van vertrek dien je de accommodatie om 11:00 uur schoon achter te laten. Hieronder verstaan wij het volgende: dekbedden en moltons opgevouwen op de bedden, eventuele gehuurde lakens in de sloop, afwas schoon en opgeruimd (de vaatwasser dient ook leeg te zijn) en de accommodatie moet bezemschoon zijn.

1-peroonsbedlinnen à € 8,- per set, 2-persoonsbedlinnen à € 9,50 per set, handdoekenpakket à € 4,50 per set en keukenlinnen à € 4,75 per set zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Kampeerplaatsen
Op de kampeerplaats is het toegestaan om een bijzettentje te plaatsen, zolang je niet buiten je eigen kampeerplaats gaat. Onze kampeertarieven zijn gebaseerd op twee personen en per extra persoon komt er een bedrag bij.

Lierderholtcard
Bij het inchecken ontvang je de Lierderholtcard welke je moet gebruiken voor het douchen (kamperen), de perscontainer en de wasserette. Er staan genoeg douche- en vuilnispunten op je pasje voor je gehele verblijf, dit zit bij de verblijfskosten in.

Voor de Lierderholtcard betaal je € 25,- borg, die je bij het inleveren van de kaart (aan het einde van je verblijf) weer retour krijgt.

Openingstijden
De actuele openingstijden vind je op onze website, in de Lierderholt-app en zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Oplaadpunt elektrische auto
Op de grote parkeerplaats bij de ingang van ons vakantiepark staat één laadpaal voor elektrische auto's, de laadpaal heeft twee oplaadpunten.

Parkeren
Onze kampeervelden zijn autovrij, met uitzondering van K60 t/m K67. Alleen bij aankomst en vertrek is het toegestaan met de auto het kampeerveld op te rijden. Nabij het kampeerveld of je accommodatie is één parkeerplaats beschikbaar. Een eventuele tweede auto dient op de grote parkeerplaats bij de hoofdingang geparkeerd te worden.
Ons slagboomsysteem werkt via nummerbordherkenning, hierdoor kun je tijdens  je gehele verblijf in- en uitrijden.

Post
Voor de receptie hangen postvakjes waarin wij alle inkomende post sorteren op alfabet. Pakketjes kunnen worden afgehaald op de receptie zelf (dit dient wel dezelfde dag opgehaald te worden). Onze receptiemedewerkers nemen geen pakketjes aan waarvoor getekend moet worden, dus die moeten we dan helaas weer mee retour sturen.
Uitgaande post kun je in het postbakje bij de receptie doen en dan neemt de postbode het voor je mee.

Recreatie
In alle reguliere basisschoolvakanties (m.u.v. de krokus- en kerstvakantie) en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren ben je bij ons verzekerd van een uitgebreid en gevarieerd recreatieprogramma. De recreatieprogramma’s kun je bekijken in onze app of ophalen bij de receptie. 

Rust en respect

 • Tussen 22:00 uur en 07:00 uur heerst er rust op het terrein. Gedurende die tijd is het rijden met auto’s en motoren niet toegestaan;
 • Het fotografen en/of video-opnames van anderen dan zij die behoren tot je eigen reisgezelschap is zonder hun toestemming niet toegestaan. In de sanitairgebouwen is fotograferen/filmen in het geheel niet toegestaan;
 • Op het terrein houden onze medewerkers altijd een oogje in het zeil. Zij zorgen ervoor dat de regels en afspraken nageleefd worden;
 • Op en boven het park zijn drones niet toegestaan in verband met de privacy van gasten en geluidsoverlast;
 • Het is niet toegestaan zonder toestemming te kappen, snoeien, graven, planten of af te rasteren.

Sport en spel
Naast de speeltuin met airtrampoline vooraan op ons vakantiepark, staan er speeltoestellen verspreid over het hele terrein. Achter op ons vakantiepark liggen ook een voetbalveld, beachvolleybalveld en een jeu de boulesbaan.

Om de tennisbaan te reserveren kun je terecht bij de receptie en de kosten bedragen € 6,- per uur. Tegen een waarborg van € 10,- kun je ook tennisrackets en tennisballen bij ons huren. 

Vooraan op ons vakantiepark hebben we ook een midgetgolfbaan. Bij de receptie kun je terecht voor golfsticks en golfballetjes. Kinderen tot 12 jaar betalen € 2,- p.p. en vanaf 12 jaar bedragen de kosten € 3,- p.p.

Veiligheid

 • In verband met veiligheid rijden auto’s en motoren op het park alleen stapvoets;
 • Bij het zwembad is geen toezicht aanwezig;
 • Op de plattegrond staan de (nood)uitgangen aangegeven (nummer 4).

Wandel- en fietsroutes
Bij de receptie zijn diverse wandel- en fietsroutes gratis te verkrijgen. Ook kun je bij de receptie wandel- en fietskaarten van het hele midden Veluwe gebied kopen.

Wasserette
Ons vakantiepark beschikt over twee wasserettes. Er is een wasserette in het grote sanitairgebouw aan de Heideweg en in het sanitairgebouw bij ingang 2.
Bij de receptie kun je je Lierderholtcard opwaarderen om te kunnen wassen en drogen. Wassen kost € 4,50 per keer en het gebruik van de droger is € 1,50 per 16 minuten. De wasmachine voegt automatisch zeep toe.

Wifi
Wij hebben gratis Wifi op ons hele vakantiepark en in ons restaurant. Ons Wifi netwerk is alleen niet geschikt om films te downloaden of HD livestreams te kijken.

Winkeltje
In ons winkeltje verkopen wij een ruime sortering aan dagelijkse producten en vers afgebakken broodjes. De openingstijden van het winkeltje vind je in onze app.

Als het winkeltje gesloten is (voor- en naseizoen), kun je bij de receptie terecht voor de dagelijkse krant en kun je verse broodjes bestellen.

Zaklantaarn
Ons vakantiepark ligt midden in een bosgebied en wij zijn begaan met onze mooie natuur. Dat houdt ook in dat de terreinverlichting op ons park minimaal is. Dit is om de vleermuizen, de uilen etc. een ongestoorde nacht te gunnen. Dus wij adviseren je om een zaklamp mee te nemen.

Zwembad
Ons buitenzwembad is bij goed weer geopend vanaf de meivakantie tot september.


Belangrijke telefoonnummers en adressen

Noodgevallen
Vakantiepark Het Lierderholt
Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen

WAARSCHUW IN GEVAL VAN NOOD ALTIJD DE RECEPTIE:
055 506 14 58

Algemeen alarmnummer: 112
Politie algemeen: 0900 88 44

Dierenarts
Dierenartsenpraktijk Ugchelen
Bogaardslaan 10, 7339 AH Ugchelen
055 533 76 92

Huisarts

 • Dhr. Struijk
  Libellestraat 15, 7361 BG Beekbergen
  055 506 25 55
 • Regionale huisartsenpost
  0900 600 90 00

Tandarts
Tandarts Dhr. van Sambeek
Arnhemseweg 507, 7361 CJ Beekbergen
055 506 15 99 

Ziekenhuis
Gelre Ziekenhuis
Albert Schweitzerlaan 31, 7334 DZ Apeldoorn
055 581 81 81 | 0575 59 25 92