Snel naar
Menu
Faciliteiten overzicht

Sport, spel, fun & entertainment

Zwembaden (verwarmd)

Voor heel veel waterpret!

Wat is een vakantie zonder zwembad? Daarom vindt u bij ons een supergaaf verwarmd buitenzwembad én een verwarmd thematisch kinderzwembad. Voor  volwassenen en kinderen dus heel veel zwemplezier!

Meer informatie

Recreatie

Als de kinderen het naar hun zin hebben...

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: als uw kinderen het naar hun zin hebben, is uw vakantie ook geslaagd. In alle reguliere basisschoolvakanties (m.u.v. de krokus– en kerstvakantie) en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren bent u bij Vakantiepark Het Lierderholt verzekerd van een uitgebreid en gevarieerd recreatieprogramma. Doorgaans is het programma vooral geschikt voor kinderen tot 12 jaar, maar in het hoogseizoen is er ook voor oudere kinderen (12 tot 16 jaar) een speciaal programma. En natuurlijk wordt er ook aan de volwassenen gedacht.

Meer informatie

Speeltuinen

Op het Lierderholt zijn wel 15 speeltuinen! De meest populaire speeltuin is de grote centrale speeltuin bij de hoofdingang met onder andere een giga airtrampoline! Ook zijn er speeltoestellen tussen de kampeerplaatsen en op de kampeervelden.

Meer informatie

Voetbalveld & pannakooi

Iedereen houdt van voetballen...Je kunt altijd wel een partijtje voetbal spelen in onze pannakooi of op het voetbalveld. Natuurlijk organiseren we in de vakanties ook regelmatig leuke wedstrijdjes. Doe je mee?

Meer informatie

Tennisbaan

Een goede forehand of backhand? Blijf in vorm op onze tennisbaan! De baan is te reserveren via onze receptie, dus loop gerust even binnen om te informeren of deze vrij is.

Meer informatie

Midgetgolf

De ene keer ben je de allerbeste... De andere keer rolt het balletje niet zoals je wilt. Altijd weer leuk dus! Wie doet er een potje mee op de midgetgolfbaan?

Meer informatie

Beachvolleybalveld

Speel een gezellig potje volleybal op ons beachvolleybalveld. 

Meer informatie

Tafeltennis

Lekker pingpongen, rondje om de tafel... Een populaire plek om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Neem dus vooral je tafeltennisbatjes mee!

Meer informatie

Jeu des Boules baan

De Jeu de Boulesbaan is gelegen achterop het Lierderholt, waar u in alle rust kunt genieten van dit heerlijke spel.

Meer informatie