Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021
Faciliteiten overzicht

Waterglijbanen en spraypark


 Spectaculaire waterglijbanen en een spraypark

Wij hebben een spectaculaire waterglijbaantoren met niet één, maar twee waterglijbanen! Een brede family slide van 25 meter lang, waar je met het hele gezin of met je vrienden en vriendinnen, naast elkaar vanaf kunt glijden. En een supergave waterglijbaan van bijna 80 meter lang! 
Beide glijbanen komen uit in hun eigen zogenaamde skim outs en zullen dus niet in het zwembad uitkomen. Hierdoor wordt de zwemruimte in ons huidige zwembad niet minder.

En naast de gave waterglijbanen is er een spraypark van 200 m2! In het spraypark is oneindig veel waterpret te vinden: overal spuit water uit, je kunt spelen door dammetjes te maken of je kunt gaan staan onder de reuze douchetoren waar in één keer 500 liter uit komt vallen.
Daarnaast is het leuke aan dit spraypark dat het niet in een zwembad staat, maar op een poreuze vloer waarin het water direct weer verdwijnt. Je kunt hier dus zonder zwemdiploma héél veel waterpret hebben!

NIEUW in 2022: de Crazy Cone glijbaan

Na alle uitbreidingen en vernieuwingen die wij in 2021 gedaan hebben, gaan we daar in 2022 nog even mee door... NIEUW in 2022: de Crazy Cone glijbaan!
 
Bij deze avontuurlijke waterglijbaan glij je eerst door een buis, daarna kom je terecht in de Crazy Cone waarin je heen en weer gezwaaid wordt en uiteindelijk glij je naar het midden van de trechter en glij je de glijbaan uit. De Crazy Cone glijbaan wordt 70 meter lang en wordt voorzien van diverse lichteffecten, oftewel: een écht glij avontuur voor jong en oud!
 
De Crazy Cone glijbaan gaan we in de meivakantie van 2022 openen. Bekijk hieronder de 3D tekeningen van de nieuwe Crazy Cone glijbaan (in het geel/wit).