Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
Faciliteiten overzicht

Recreatieprogramma

In alle reguliere basisschoolvakanties (m.u.v. de krokus– en kerstvakantie) en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren bent u bij Vakantiepark Het Lierderholt verzekerd van een uitgebreid en gevarieerd recreatieprogramma voor alle leeftijden. Naast de kinderen worden de volwassenen ook zeker niet vergeten! 

Al onze activiteiten zijn gratis, tenzij anders is aangegeven. Wanneer het weer een activiteit niet toe laat, zorgt het recreatietam voor een vervangende (binnen) activiteit, bij ons gaan alle activiteiten dus gewoon door! 

Tompi’s kidsclub
De kidsclub activiteiten zijn voor alle kids tot 12 jaar. Iedere ochtend beginnen we met een coole knutsel of kinderbingo en in de middag is er altijd wel wat leuks te beleven. Zoals een leuke speurtocht of zoekspel over het park, spelletjesmiddag of een leuke doe activiteit. Denk hierbij aan het kinderrestaurant, dansen, stoepkrijten, hutten bouwen of lego bouwen. s’ Avonds kunnen de kids in de trein stappen op weg naar Oki Doki’s kinder klater theater om daar de dag al dansend, zingend en springend samen met hun theatervriendjes af te sluiten. Het theater is gericht op kinderen tot 8 jaar.  

Tompi's peuter/kleuterpret 
Voor de jongste kids van de kidsclub (t/m 5 jaar) is er Tompi’s peuter/kleuterpret. Een half uurtje gevuld met bekende liedjes, spelletjes en (voorlees)verhaaltjes. 

8+ activiteiten 
Voor de oudste kids van de kidsclub zijn er ook nog twee 8+ activiteiten per dag. Denk hierbij aan een uitdagende sportactiviteit, een spannend bosspel of een ingewikkelde Quest.

Youngsters 12+
De 12+ kinderen proberen we ook van de straat te houden. Daarom hebben we twee keer per dag activiteiten die gericht zijn op de leeftijd 12 t/m 16 jaar. Een aantal voorbeelden van de Youngster activiteiten zijn: disco, weerwolven van Wakkerdam, crazy things, voetbal, selfie challenge, smokkelspel, wie is de sjaak?!, gotcha, muziekquiz, moonlight swimming, kahoot, jongens vs meisjes, Ik Hou van Holland, darten, kaarten, archerytag, bowlen, bumperball, handboogschieten, volleybal en lasergamen. 

Activiteiten voor volwassenen
Ook voor de volwassenen zijn er dagelijks en wekelijks terugkerende activiteiten zoals: aquarobics, klaverjassen, de boswandeling met natuurgids en natuurlijk de bingo.

Family Fun
Iedere week is er wel een Family Fun activiteit. Een gezellige activiteit voor het hele gezin, de kids met opa en oma en/of met de buren. De Family Fun activiteiten zijn voor alle leeftijden! Honing slingeren met de imker, midgetgolfen, een mooie huifkartocht over de Veluwe, met z'n alle kijken bij een demonstratie schapendrijven of een spectaculaire roofvogelshow.

Bekijk hier alle recreatieprogramma's:

Pasen 10 - 13 april

Meivakantie 24 april - 1 mei | Meivakantie 2 - 10 mei

Hemelvaart 21 - 24 mei

Pinksteren 29 mei - 1 juni

Zomervakantie 3 - 10 juli | Zomervakantie 10 - 17 juli | Zomervakantie 17 - 24 juli | Zomervakantie 24 - 31 juli | Zomervakantie 31 juli - 7 aug | Zomervakantie 7 - 14 aug | Zomervakantie 14 - 21 aug | Zomervakantie 21 - 28 aug

Herfstvakantie 9 - 16 okt | Herfstvakantie 16 - 23 okt

Benieuwd naar filmpjes en foto's?

Leuke filmpjes kunt u vinden op het Youtube kanaal van Het Lierderholt en alle foto’s van Tompi’s recreatieteam kunt u vinden op de Facebookpagina en op Instagram van Tompi's recreatieteam.

Handige tip: als het recreatieprogramma klaar is kunt u deze ook vinden op de Lierderholt app!