Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021
Faciliteiten overzicht

Recreatie

In alle reguliere basisschoolvakanties (m.u.v. de krokus– en kerstvakantie) en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren bent u bij Vakantiepark Het Lierderholt verzekerd van een uitgebreid en gevarieerd recreatieprogramma voor alle leeftijden. Naast de kinderen worden de volwassenen ook zeker niet vergeten! 

Al onze activiteiten zijn gratis, tenzij anders is aangegeven. Wanneer het weer een activiteit niet toe laat, zorgt het recreatieteam voor een vervangende (binnen) activiteit, bij ons gaan alle activiteiten dus gewoon door! 

Tompi’s kidsclub
De kidsclub activiteiten zijn voor alle kids tot 12 jaar. Iedere ochtend beginnen we met een coole knutsel of kinderbingo en in de middag is er altijd wel wat leuks te beleven. Zoals een leuke speurtocht of zoekspel over het park, spelletjesmiddag of een leuke doe activiteit. Denk hierbij aan het kinderrestaurant, dansen, stoepkrijten, hutten bouwen of lego bouwen. s’ Avonds kunnen de kids in de trein stappen op weg naar Oki Doki’s kinder klater theater om daar de dag al dansend, zingend en springend samen met hun theatervriendjes af te sluiten. Het theater is gericht op kinderen tot 8 jaar.  

8+ activiteiten 
Voor de oudste kids van de kidsclub zijn er ook nog twee 8+ activiteiten per dag. Denk hierbij aan een uitdagende sportactiviteit, een spannend bosspel of een ingewikkelde Quest.

Youngsters 12+
De 12+ kinderen proberen we ook van de straat te houden. Daarom hebben we twee keer per dag activiteiten die gericht zijn op de leeftijd 12 t/m 16 jaar. Een aantal voorbeelden van de Youngster activiteiten zijn: weerwolven van Wakkerdam, crazy things, voetbal, selfie challenge, smokkelspel, wie is de sjaak?!, gotcha, muziekquiz, moonlight swimming, kahoot, jongens vs meisjes, Ik Hou van Holland, darten, kaarten, archerytag, bowlen, bumperball, handboogschieten, volleybal en lasergamen. Wij hebben een 12+ programma tot en met 26 augustus.

Activiteiten voor volwassenen
Ook voor de volwassenen zijn er dagelijks en wekelijks terugkerende activiteiten zoals: aquarobics, klaverjassen, de boswandeling met natuurgids en natuurlijk de bingo.

Family Fun
Iedere week is er wel een Family Fun activiteit. Een gezellige activiteit voor het hele gezin, de kids met opa en oma en/of met de buren. De Family Fun activiteiten zijn voor alle leeftijden! Honing slingeren met de imker, midgetgolfen, een mooie huifkartocht over de Veluwe, met z'n alle kijken bij een demonstratie schapendrijven of een spectaculaire roofvogelshow.