Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021
Faciliteiten overzicht

Sport, spel & entertainment

Zwembaden (verwarmd)

Wat is een vakantie zonder zwembad? Daarom vindt u bij ons een supergaaf verwarmd buitenzwembad en een verwarmd thematisch kinderzwembad. Voor volwassenen en kinderen dus heel veel zwemplezier!

Meer informatie

Waterglijbanen en spraypark

Naast onze verwarmde buitenzwembaden hebben wij ook spectaculaire waterglijbanen en een spraypark! 

NIEUW in 2022: de Crazy Cone glijbaan, klik verder voor meer informatie!

Meer informatie

Recreatie

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: als uw kinderen het naar hun zin hebben, is uw vakantie ook geslaagd. In alle reguliere basisschoolvakanties (m.u.v. de krokus– en kerstvakantie) en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren bent u bij Vakantiepark Het Lierderholt verzekerd van een uitgebreid en gevarieerd recreatieprogramma.

Meer informatie

Speeltuinen

Op Het Lierderholt zijn wel 15 speeltuinen! De meest populaire speeltuin is de grote centrale speeltuin bij de hoofdingang met onder andere een giga airtrampoline en ons nieuwe mega grote klim-, klauter-, glij-, speeltoestel! Ook zijn er speeltoestellen tussen de kampeerplaatsen en op de kampeervelden.

Tennisbaan

Een goede forehand of backhand? Blijf in vorm op onze tennisbaan! De baan is te reserveren via onze receptie, dus loop gerust even binnen om te informeren of deze vrij is.

Midgetgolf

De ene keer ben je de allerbeste.. De andere keer rolt het balletje niet zoals je wilt. Altijd weer leuk dus! Wie doet er een potje mee op de midgetgolfbaan?

Voetbalveld & pannakooi

Iedereen houdt van voetballen.. Je kunt altijd wel een partijtje voetbal spelen in onze pannakooi of op het voetbalveld. In de vakanties organiseren we ook regelmatig leuke wedstrijdjes. Doe je mee?

Beachvolleybalveld

Speel een gezellig potje volleybal op ons beachvolleybalveld. 

Tafeltennis

Lekker pingpongen, rondje om de tafel.. Een populaire plek om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Neem dus vooral je tafeltennisbatjes mee!

Jeu de Boulesbaan

De Jeu de Boulesbaan is gelegen achterop Het Lierderholt, waar u in alle rust kunt genieten van dit heerlijke spel.