Snel naar
Menu
Faciliteiten overzicht

Horeca

Friterie & eetcafé

Loopt het water u al in de mond?

Een lekker frietje, een heerlijk bolletje ijs van Co of gewoon even een snelle hap. In onze friterie vindt u alles wat u zoekt. Naast frites, snacks en hand– en schepijs kunt u hier ook terecht voor een heerlijke plate met saté, een halve haan of een schnitzel. Al onze plates worden geserveerd met frites, sla en een saus naar keuze.

A la carte restaurant 'de Lierderhoeve'

Verrassend lekker & goed!

Eeterij De Lierderhoeve biedt u de gelegenheid om in een persoonlijke en ongedwongen sfeer te dineren bij de sfeervolle haard in de huiskamer van ons restaurant, of buiten op onze patio. Op de patio kunt u de sfeer proeven van het mediterrane zuiden gemixt met een vleugje Veluwe.

Grand café met (pool)biljart

Ouderwets gezellig!

Kom binnen in ons Grand café en proef direct de gemoedelijke sfeer en ouderwetse gezelligheid. Gewoon even lekker onderuit om een warme chocomel met slagroom te drinken, of even af te koelen na een lange wandeling met een lekker koud pilsje.

Meer informatie

Café / Bar

Wat kunnen we voor u inschenken?

Welkom in ons gezellige café. Dit café is verbonden met onze grote zaal, waar ook regelmatig gezellige avonden worden georganiseerd. In ons sfeervolle café bieden wij u een ruim assortiment koude en warme dranken en natuurlijk de bijpassende hapjes. Zin in wat vertier? U kunt in ons café ook een potje biljarten. ( Dagelijks geopend van 1 april tot 1 november. Tussen 1 november en 1 april geopend van donderdag t/m zondag m.u.v. de kerstvakantie dan is onze horeca dagelijks geopend )