Snel naar
Menu
Faciliteiten overzicht

Horeca

A la carte restaurant 'de Lierderhoeve'

Verrassend lekker & goed!

Eeterij De Lierderhoeve biedt u de gelegenheid om in een persoonlijke en ongedwongen sfeer te dineren bij de sfeervolle haard in de huiskamer van ons restaurant, of buiten op onze patio. Op de patio kunt u de sfeer proeven van het mediterrane zuiden gemixt met een vleugje Veluwe.

Meer informatie

Friterie

Loopt het water u al in de mond?

In onze Friterie kunt u terecht voor een lekker frietje, een heerlijk bolletje ijs van Co of gewoon even een vlotte hap.
In onze friterie vindt u alles wat u zoekt. Een breed assortiment frites, snacks en hand– en schepijs.
 

Eetcafé

In ons eetcafé kunt u heerlijk komen genieten van een eenvoudige, maar
zeer goede plateservice. Wat dacht u van een heerlijke saté van varken of kip,
of onze heerlijke spare-ribs?
Alles plates worden geserveerd met gebakken aardappelen of frites en heerlijke knapperige sla.

 

Meer informatie

Café / Bar

Wat kunnen we voor u inschenken?

Welkom in ons gezellige café. Dit café is verbonden met onze grote zaal, waar ook regelmatig gezellige avonden worden georganiseerd. In ons sfeervolle café bieden wij u een ruim assortiment koude en warme dranken en natuurlijk de bijpassende hapjes. Zin in wat vertier? U kunt in ons café ook een potje biljarten. ( Dagelijks geopend van 1 april tot 1 november. Tussen 1 november en 1 april geopend van donderdag t/m zondag m.u.v. de kerstvakantie dan is onze horeca dagelijks geopend )

Grand Café no'49

Ouderwets gezellig!

Kom binnen in ons Grand café en proef direct de gemoedelijke sfeer en ouderwetse gezelligheid. Gewoon even lekker onderuit om een warme chocomel met slagroom te drinken, of even af te koelen na een lange wandeling met een lekker koud pilsje.

Meer informatie