Snel naar
Menu

Faciliteiten

Sport en spel

Voor een portie gezonde actie!

Voor wie niet van stilzitten houdt... Op Vakantiepark Het Lierderholt kan iedereen z'n hart ophalen: van pannakooi tot midgetgolfbaan, van tafeltennis tot poolbiljart. Helemaal niks doen mag natuurlijk ook, maar dat is vast erg moeilijk als er zóveel te beleven is!

Meer informatie

Horeca

Lekker eten is genieten

Lekker eten hoort natuurlijk bij een geslaagde vakantie. U bent er toch niet voor niets lekker op uit? Gewoon even niet hoeven nadenken over de boodschappen voor morgen en uw potten en pannen lekker een avondje in de kast laten staan. Ook daarom is Vakantiepark Het Lierderholt de ideale vakantiebestemming.

Meer informatie

Zwembaden (verwarmd)

Voor heel veel waterpret!

Wat is een vakantie zonder zwembad? Daarom vindt u bij ons een supergaaf verwarmd buitenzwembad én een verwarmd thematisch kinderzwembad. Voor  volwassenen en kinderen dus heel veel zwemplezier!

Meer informatie

Animatie

Als de kinderen het naar de zin hebben...

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: als uw kinderen het naar hun zin hebben, is uw vakantie ook geslaagd. In alle reguliere basisschoolvakanties (m.u.v. de krokus– en kerstvakantie) en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren bent u bij Vakantiepark Het Lierderholt verzekerd van een uitgebreid en gevarieerd recreatieprogramma. Doorgaans is het programma vooral geschikt voor kinderen tot 12 jaar, maar in het hoogseizoen is er ook voor oudere kinderen (12 tot 16 jaar) een speciaal programma. En natuurlijk wordt er ook aan de volwassenen gedacht.

Meer informatie

Sanitaire voorzieningen

Het ontbreekt u aan niets!

Op sanitair gebied ontbreekt het u aan niets op Vakantiepark Het Lierderholt. Verspreid over het park staan meerdere luxe, comfortabele en natuurlijk schone sanitairgebouwen, allemaal op 5 ** niveau. Er is altijd wel een douche of toilet bij u in de buurt. Maar niet alleen douches en toiletten vindt u in onze gebouwen. Onze gebouwen beschikken ook over individuele wascabines, vaatwasplaatsen en tal van andere faciliteiten.

Meer informatie

Receptie & services

Van Gratis Wifi tot verse broodjes!

Op ons vakantiepark doen we altijd ons best om uw vakantie helemaal compleet te maken. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers. Hier kunt u ook terecht voor het huren van fietsen.

Er is een parkwinkel voor uw dagelijkse boodschappen, u kunt hier ook verse broodjes bestellen en afhalen. Op het hele park is er gratis wifi.

Meer informatie

Gratis Wifi

Omdat je niet meer zonder kunt!

95% van het Lierderholt beschikt over een goede WiFi verbinding, deze is kostenloos en zonder inlogcode te gebruiken. 

Meer informatie