Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid

Camping met zwembad op de Veluwe

Spetteren, spelen, glijden, even lekker afkoelen... Ben je op zoek naar een camping met zwembad op de Veluwe? Dan ben je bij ons aan het juiste vakantieadres. Voor de kleinste vakantiegangers hebben wij het speciale, gethematiseerde zwembad. Hebben de kinderen een zwemdiploma? Dan mogen zij zich uitleven in het grote buitenzwembad.

Maar dat is nog lang niet alles. Ons animatieteam biedt tijdens de zomerperioden één van de leukste animatieprogramma's aan van de Veluwe! Verder vermaken kinderen zich in de speeltuinen, op het voetbalveld met pannakooi, de tennisbaan of één van de andere sportveldjes. Kortom, een geweldige vakantie op de Veluwe waarbij niemand zich hoeft te vervelen!

Kom je ook vakantie vieren op onze camping met zwembad op de Veluwe?

Wij heten je van harte welkom! Wat voor een type vakantieganger ben jij? Wil je het echte kampeergevoel of zoek je net iets meer comfort en wil je dicht bij de natuur zijn? Wij hebben voor elke vakantieganger alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Een ruime kampeerplaats, chalet of luxe wellness chalet... Heerlijk! Bekijk ons complete aanbod accommodaties en kampeerplaatsen.

Camping met zwembad Veluwe

Camping met verwarmd zwembad op de Veluwe

Het zwembad op Camping Lierderholt is verwarmd. 20 graden celsius om precies te zijn. Dat betekent dat je nooit bang hoeft te zijn dat je in een koud bad duikt. Daarnaast is het grote bad 1.40 meter diep en het peuterbadje 40 cm diep. Iedereen kan dus op een veilige manier in het water spelen. Zo wordt uw vakantie op camping met zwembad Veluwe Het Lierderholt een heerlijke vakantie aan het zwembad!

Boek nu uw camping met zwembad Veluwe

Bent u enthousiast geworden over camping Het Lierderholt? Boek dan nu uw vakantie op deze prachtige camping op de Veluwe, en verzeker uzelf van een mooi plekje op deze camping emt zwembad Veluwe!

Online boeken