Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2020
ANWB | Winnaar Camping van het Jaar 2021

Leuke camping Apeldoorn 2020

Wil je in 2020 ook naar de camping in Apeldoorn? Dat is geen enkel probleem. Want ook in 2020 ben je van harte welkom op Vakantiepark Het Lierderholt. Dit mooie vakantiepark midden op de Veluwe beschikt over alles wat je zoekt in een camping bij Apeldoorn in 2020. En je bent vanaf het vakantiepark zo in het hartje van deze mooie stad (of is het een dorp?).

Activiteiten vanaf de camping Apeldoorn in 2020

Apeldoorn heeft een heleboel leuks te bieden, ook in 2020. Van leuke uitstapjes met het gezin tot een gezellig stadcentrum: Apeldoorn heeft het allemaal. En je zit voor je het weet in het hart van de stad. Zo kun je gemakkelijk een hele leuke dag beleven in de stad zonder dat je hier ver voor hoeft te reizen. De volgende uitstapjes in Apeldoorn moet je gedaan hebben tijdens je vakantie op Het Lierderholt.

Apenpark De Apenheul

Allereerst is er de Apenheul. Deze mooie dierentuin zit boordevol met apen. Elke aap die uje kunt bedenken is hier terug te vinden. En het allerleukste is misschien wel dat er ook aapjes loslopen. Deze kunnen op je schouder gaan zitten en ze kunnen op je springen. Maar pas op. Zorg dat je je tas goed sluit, want ze graaien ook zonder pardon in je tas. Zo krijgt je vakantie op camping Apeldoorn een dierlijk tintje.

Camping Apeldoorn 2020 Apenheul

Een leuk gezinsuitstapje in de Julianatoren

Wil je tijdens je camping Apeldoorn 2020 vakantie wat meer spanning? Dan is de Julianatoren iets voor jou. Dit gezellige familiepark staat boordevol met de allerleukste (en spannendste) attracties. Van achtbanen topt spookhuizen: het staat er allemaal. De Julianatoren is dé plek voor een dagje met het hele gezin.

Het centrum van Apeldoorn

Niet te missen natuurlijk, het centrum van Apeldoorn. Dit gezellige stadscentrum geeft je de mogelijkheid lekker te shoppen, een terras te pakken en te dineren. En het centrum is dé plek om je dag in de Apenheul of in de Julianatoren af te sluiten. De stad leeft en bruist enorm in de zomer! De gezellige winkelstraatjes en grote terrassen doen je even wanen of je in het buitenland zit. Een bezoekje meer dan waard!

Reserveer nu een chalet

Wil je niets missen van de camping in Apeldoorn in 2020? Reserveer dan nu een mooi chalet of een ruime kampeerplaats op Vakantiepark Het Lierderholt. Zo verzeker je jezelf van een prachtig plekje op de Veluwe. En dan hopen wij je te mogen verwelkomen op onze camping in Apeldoorn in 2020.

Boek hier je verblijf op Vakantiepark Het Lierderholt