Snel naar
Menu

Camping bij Apeldoorn voor het hele gezin

Het Lierderholt is een prachtige en kindvriendelijke camping bij Apeldoorn. Hier kunt u elke dag genieten van de overweldigende natuur van de Veluwe. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af. Van loof-, naald- en gemengde bossen tot heidevelden, grasvlakten en stuifzand... U vindt hier een diversiteit aan planten en dieren.

Op onze camping bij Apeldoorn hoeft u zich nooit te vervelen!

Dansen, spelen, sporten, ontspannen, wandelen, fietsen... Tijdens uw vakantie hoeven u en uw kinderen zich geen moment te vervelen. Naast de vele bezienswaardigheden in de omgeving is er op het park ook erg veel te beleven. In de schoolvakanties (m.u.v. de krokus- en kerstvakantie), Pasen, Hemelvaast en Pinksteren staat ons enthousiaste animatieteam klaar met een boordevol programma voor het hele gezin. Bent u nieuwsgierig wat er tijdens uw vakantie te doen is? Bekijk dan ons recreatieprogramma.

Nieuw in 2018; de Boslodge

Op een sfeervol aangelegd gedeelte van het park vindt u onze nieuwe Boslodges. U waant zich midden in het bos. Met drie slaapkamers, een compleet ingerichte keuken, gezellig eet- en woongedeelte en openslaande deuren naar het overdekte terras. Een prachtige accommodatie voor het hele gezin!

Is de Boslodge volgeboekt of geeft u de voorkeur aan een andere accommodatie. Ook onze andere accommodaties zijn zeer geschikt en op onze kampeervelden kunt u vakantie vieren in uw eigen tent, caravan of camper.

Wacht niet langer en reserveer ook uw vakantie op onze camping bij Apeldoorn!

Camping Apeldoorn