Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid

Camping bij Apeldoorn voor het hele gezin

Het Lierderholt is een prachtige en kindvriendelijke camping bij Apeldoorn. Hier kan je elke dag genieten van de overweldigende natuur van de Veluwe. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af. Van loof-, naald- en gemengde bossen tot heidevelden, grasvlakten en stuifzand... hier vind je een diversiteit aan planten en dieren.

Op onze camping bij Apeldoorn hoeft niemand zich te vervelen!

Dansen, spelen, sporten, ontspannen, wandelen, fietsen... Tijdens de vakantie hoeft het hele gezin zich geen moment te vervelen. Naast de vele bezienswaardigheden in de omgeving is er op het park ook erg veel te beleven. In de schoolvakanties (m.u.v. de krokus- en kerstvakantie), Pasen, Hemelvaast en Pinksteren staat ons enthousiaste animatieteam klaar met een boordevol programma voor het hele gezin. Nieuwsgierig wat er tijdens de vakantie te doen is? Bekijk dan ons recreatieprogramma.

Nieuw in 2018; de Boslodge

Op een sfeervol aangelegd gedeelte van het park staan onze nieuwe Boslodges. Waan je in deze lodges midden in het bos en geniet van de prachtige natuur. Met drie slaapkamers, een compleet ingerichte keuken, gezellig eet- en woongedeelte en openslaande deuren naar het overdekte terras. Een prachtige accommodatie voor het hele gezin!

Is de Boslodge volgeboekt of heb je de voorkeur voor een andere accommodatie? Ook onze andere accommodaties zijn zeer geschikt en op onze kampeervelden kan je vakantie vieren in uw eigen tent, caravan of camper.

Wacht niet langer en reserveer een vakantie op onze camping bij Apeldoorn!

Camping Apeldoorn

Activiteiten in Apeldoorn

Er zijn een heleboel leuke dingen te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de Julianatoren? Dit attractiepark, speciaal voor gezinnen, staat vol met leuke attracties. Je kunt hier heerlijk spelen, in spannende attracties en plezier beleven. Waar je ook plezier kunt beleven is in de Apenheul. Deze dierentuin zit vol met apen. Sommigen lopen zelfs vrij rond!

Camping met camperplaatsen

De Camping in Apeldoorn heeft ook camperplaatsen te huur. Ideaal voor mensen die op reis zijn met hun camper. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel naar de mogelijkheden. De camping is tevens uitermate geschikt voor kinderen. Een heuse kindercamping veluwe dus!

Camperplaats Apeldoorn