Camping van het jaar 2021

Wij zijn zeer vereerd! Want nadat wij vorig jaar de titel 'ANWB Camping van het jaar' hebben gekregen, zijn wij ook dit jaar weer genomineerd voor deze mooie prijs! In de categorie 'De meest gewaardeerde huuraccommodatie' welteverstaan. Dat betekent dat er weer massaal op onze camping is gestemd. En hiervoor willen we iedereen natuurlijk heel graag bedanken! Wij zijn dan ook heel erg trots op onze camping, en wat wij met het hele team elk jaar weer bereiken, ook in dit bijzondere jaar. Maar voor degenen die niet weten wat onze camping zo speciaal maakt, sommen we het hier nog even op.

Luxe accommomodaties in de natuur

We zijn dus genomineerd in de categorie 'Meest gewaardeerde huuraccommodatie'. En dat is niet voor niets. Onze camping beschikt namelijk over prachtige huuraccommodaties, midden in de natuur. Verblijf je bijvoorbeeld in een mooie (en nieuwe) Boslodge, dan verblijf je in een klein hofje met nog een aantal andere accommodaties. Deze worden omgeven door prachtige hoge bomen, waardoor je echt het gevoel hebt midden in de natuur te staan. Ook kun je bij ons verschillende chalets huren, zowel voor 5 als voor 6 personen, verschillende cottages en natuurlijk mooie kampeerplaatsen. Maar dat is nog lang niet alles.

Wellness chalets op de Veluwe

Misschien wel onze fijnste chalets zijn de Wellness Chalets. Deze 4-persoons accommodaties hebben iets dat de andere accommodaties niet hebben: een luxe badkamer met sauna en massagedouche. Deze chalets zijn ontwikkeld voor het relaxen! Ben je benieuwd naar de ervaring van een van onze gasten? Je kan hier het blog van Danielle van de Vlag over haar ervaring van het Wellness Chalet lezen.

De beste voorzieingen

Naast mooie accommodaties, kun je op onze camping ook gebruik maken van de beste voorzieningen. Voor de kinderen is er sport, spel en entertainment, er kan heerlijk worden gegeten in restaurant de Lierderhoeve, maar er is ook de mogelijk een pizza of een snelle hap te halen.

Aan het einde van de dag even de kroeg in? Dat kan ook bij ons! In Grand Café NO'49 hangt een ouderwetse en gemoedelijke sfeer. Drink hier een warme chocomel in de winter met slagroom of geniet van een koud biertje of wijntje met een kleine snack. Een mooie plek om de dag van morgen door te nemen, een praatje te maken met andere gasten of om een spelletje te spelen.  

Heb je geen fiets meegenomen? Dan kun je terecht bij de fietsverhuur. En in de recreatiemarkt kun je terecht voor heerlijke broodjes en een ochtendkrantje. Al deze faciliteiten en voorzieningen maken het dat Vakantiepark Het Lierderholt al onze camping van het jaar is!

Camping van het jaar verkiezing

Op woensdag 13 januari zal de winnaar van de 'ANWB Camping van het jaar' verkiezing via een grootschalig online evenement bekend worden gemaakt. Wij hopen dan natuurlijk weer deze mooie prijs te pakken. Hoe dan ook willen wij iedereen bedanken die op ons gestemd hebben. En wie weet kunnen wij op 13 januari weer groots feest vie