Camping hele jaar open

Ben je op zoek naar een camping die het hele jaar open is? Zoek dan niet verder, want Vakantiepark Het Lierderholt is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je het hele jaar door genieten van een kampeervakantie, met of zonder seizoensplaats. De seizoensplaatsen zijn erg gewild en zijn altijd snel verhuurd, dus wees er op tijd bij. Naast de seizoensplaatsen kun je natuurlijk ook voor een kortere periode komen kamperen, bijvoorbeeld in het voorjaar, de herfst of de winter. Is kamperen niet zo je ding? Gelukkig hebben we ook ruime keuze uit luxe accommodaties

Zoek en boek je vakantie hier

Overnachten op onze camping hele jaar open

Tijdens je welverdiende vakantie geniet je optimaal op één van onze ruime kampeerplaatsen of in één van onze luxe en sfeervolle accommodaties. Er is voor iedere kampeerder wat wils en wij beschikken over één van de mooiste kampeerterreinen van de Veluwe. Want bij ons vind je geen geasfalteerde paden, maar nog ongerepte natuur in een comfortabel jasje. Je kunt bij ons zelf kiezen of je in een rustig laantje wilt staan, op één van onze ruim opgezette kampeervelden, op de wildplaatsen die pal aan de wildroute liggen of op een kampeerplaats met privé sanitair

Boek je kampeerplaats hier

Winterkamperen op de Veluwe

Wanneer je denkt aan kamperen, denk je waarschijnlijk vooral aan de zomer. Maar kamperen in de winter heeft ook zo z'n voordelen. In de winter kun je namelijk heerlijk genieten van de rust en stilte van de natuur op de Veluwe. En waar kan je dat beter doen dan bij Vakantiepark Het Lierderholt? Gelukkig ben je bij ons het hele jaar welkom om te komen kamperen. Extra fijn zijn onze kampeerplaatsen met verwarmd privé sanitair. Dan hoef je niet in de kou naar het sanitairgebouw te lopen. 

Ik wil komen winterkamperen

winterkamperen

Huur een accommodatie

Ben je op zoek naar een plek waar je het hele jaar heerlijk kunt onthaasten en genieten van de Veluwe? Een plek waar je kunt genieten van de rust en de stilte, maar ook van de moderne voorzieningen die het park te bieden heeft? Onze mooie accommodaties zijn het hele jaar te boeken. Geniet in het voorjaar van fluitende vogels en de natuur die vol in bloei staat, in de zomer van een barbeque op de veranda en in de winter maak je een verfrissende wandeling en warm je daarna heerlijk op in je moderne vakantiehuis. We hebben verschillende ruime chalets voor 4, 5 of 6 personen. In de boslodges geniet je echt van de natuur. Wil je met de hele familie komen? Boek dan onze groepsaccommodatie.  

Boek hier je favoriete accommodatie

accommodatie huren in de winter

Seizoenplaats op de Veluwe

Op alle seizoensplaatsen op Vakantiepark Het Lierderholt beschikken over genoeg ruimte. Er is genoeg ruimte voor kinderen om lekker te spelen en om familie uit te nodigen. Wij zijn het hele jaar geopend, maar wat zijn daar de voordelen van? Zo kan je het hele jaar recreatief gebruik maken van je stacaravan, kan je soms er even lekker tussenuit en geniet je het hele jaar door van je vakantie. Weekend of midweek, dat maakt niks uit. Je kunt lekker genieten wanneer jij wilt. 

Meer informatie over de seizoensplaatsen