Camping Beekbergen

Ga een ontspannen zomervakantie van 2024 tegemoet. Geniet van de bosrijke omgeving midden in de Veluwe op Vakantiepark Het Liederholt. 

Een onvergetelijke zomervakantie in 2024 op de Veluwe!

Voor een ontspannen vakantie in de natuur of een actief weekendje weg ben je van harte welkom op onze camping in Beekbergen. Zet een eigen tentje op op een van onze ruim opgezette velden of op de wildplaatsen die vlak bij de wildroute liggen. Natuurlijk zijn deze plaatsen wel zo aangelegd dat het wild niet het kampeerterrein kan betreden.

Daarnaast hebben we ons vakantiepark voorzien van charmante cottages, prachtig gelegen chalets met veel privacy, wellness chalets, ruime camperplaatsen en nieuw op het terrein; knusse Boslodges! De lodges bevinden zich op een sfeervol aangelegd terrein midden in het bos. Kortom, een chalet huren Veluwe kan uitstekend op Het Lierderholt.

Verwarmde zwembaden & veel entertainment

Vakantiepark Het Liederholt bezit een mooi verwarmd buitenzwembad en een verwarmd kinderzwembad. Het verwarmde kinderzwembad is gethematiseerd met een leuke kinderglijbaan, fonteintjes en waterspuiten. 

In het grote zwembad kunt genieten van bruisputten, stroomversnellingen en een stortdouche. Naast veel waterpret zijn er nog andere leuke activiteiten te beleven gedurende jouw zomervakantie van 2024. Er zijn speeltuinen, een midgetgolfbaan, beachvolleybalveld, voetbalveld met pannakooi, een tennisbaan en een jue des boules baan. We hebben het allemaal: geen verveling op onze camping in Beekbergen!

Natuurbeleving

Ervaar zelf de natuurlijke rust die heerst in de Veluwe. Met zijn prachtige bossen, diverse landschappen en het wild. Met een paar stappen sta je midden in het Lierdebos, een grote kans dat je wild tegenkomt!

De kans om wild te zien vergroten? Breng dan een bezoek brengen aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Dit is de enige plek midden op de Veluwe waar je moeflons kunt zien. Tevens kun je altijd bij onze receptie terecht voor gratis wandel-, fiets- en mountainbikeroutes.

Boek zomervakantie 2024

Kamperen tijdens de meivakantie 2024

Het voorjaar is begonnen en de kampeerkriebels zijn rond deze tijd weer aanwezig. Heb jij ook zo'n zin om te genieten van een heerlijk kampeerseizoen? Kom dan kamperen op de Veluwe tijdens de meivakantie op onze camping in Beekbergen! De prachtige natuur op de Veluwe staat weer in bloei en de temperatuur wordt aangenaam. Geniet samen met de kinderen van een ontspannende vakantie in een periode waar de natuur vol in bloei staat.

Tijdens de meivakantie heb je natuurlijk de keuze uit verschillende kampeerplaatsen. Verblijf met kinderen op een comfortplaats dicht bij een speeltuin en vriendjes en vriendinnetjes zijn zo gemaakt! Voor de mensen die van wat meer rust houden zijn onze wildplaatsen een perfecte optie. De wildplaatsen liggen direct aan de wildroute en tussen de bomen. Vanaf deze plekken is het mogelijk om wilde zwijnen of herten te spotten! Voor de luxe kampeerders hebben wij kampeerplaatsen met privé sanitair. Geniet tijdens je vakantie van het comfort van een eigen toilet, douche en wasbak op je eigen kampeerplaats. Dat is pas luxe!

Zien wij jou gauw op onze camping in Beekbergen?

Vakantie op Vakantiepark Het Lierderholt