Snel naar
Menu
Check beschikbaarheid

Ruime camperplaats bij Apeldoorn

Ben je op pad met de camper in Gelderland en wil je genieten van de prachtige Veluwe? Reserveer dan ook een ruime camperplaats bij Apeldoorn op Vakantiepark Het Lierderholt. Wij bieden alle faciliteiten die je wenst tijdens een campervakantie. Of je nu op zoek bent naar rust en ruimte of juist actie en gezelligheid, elk seizoen hebben wij voor elke vakantieganger erg veel te bieden. Ben je nieuwsgierig wat er tijdens je vakantie te ondernemen is op en rondom het vakantiepark? Kijk dan snel verder bij onze faciliteiten!

Speciaal ingerichte camperplaatsen Gelderland

Meer dan dertig speciaal ingerichte camperplaatsen in Gelderland. Een eigen sanitairgebouw, elektra-aansluiting en vooraan het park gelegen, zodat in- en uitrijden een fluitje van een cent is. Uiteraard is er ook een camperverzorgingsstation waar je jouw tanks heel gemakkelijk kunt legen en vullen. Ook een stortplaats voor chemisch toilet is aanwezig.

Leden van Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en de Camper Club Nederland (CCN) krijgen, op vertoon van hun lidmaatschapskaart, korting op hun verblijf op Het Lierderholt.

Reserveer een camperplaats bij Apeldoorn

Camperplaats Apeldoorn

Culinair genieten vanaf jouw camperplaats Apeldoorn

Geen zin om te koken en wil je genieten van een heerlijke maaltijd en een echte avond uit? Wij heten je van harte welkom bij Restaurant de Lierderhoeve! De chefkok staat voor je klaar om met verse producten de mooiste en verrukkelijkste gerechten te bereiden. 

Iets te vieren? Bij de Lierderhoeve kan je ook terecht voor een goed verzorgd feest.

Impressie van ons Vakantiepark

Het onderstaande filmpje geeft je een impressie van ons vakantiepark.

Meer informatie of boek direct