Snel naar
Menu

Uw ruime camperplaats bij Apeldoorn?

Bent u op pad met de camper in Gelderland en wilt u genieten van de prachtige Veluwe? Reserveer dan ook een ruime camperplaats bij Apeldoorn op Vakantiepark Het Lierderholt. Wij bieden u alle faciliteiten die u wenst tijdens uw campervakantie. Of u nu houdt van rust en ruimte of juist actie en gezelligheid, elk seizoen hebben wij voor elke vakantieganger erg veel te bieden. Bent u nieuwsgierig wat er tijdens uw vakantie te ondernemen is op en rondom het vakantiepark? Kijk dan snel verder bij onze faciliteiten!

Speciaal ingerichte camperplaatsen Gelderland

Meer dan dertig speciaal ingerichte camperplaatsen in Gelderland. Een eigen sanitairgebouw, elektra-aansluiting en vooraan het park gelegen, zodat in- en uitrijden een fluitje van een cent is. Uiteraard is er ook een camperverzorgingsstation waar u uw tanks heel gemakkelijk kunt legen en vullen. Ook een stortplaats voor chemisch toilet is aanwezig.

Leden van Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en de Camper Club Nederland (CCN) krijgen, op vertoon van hun lidmaatschapskaart, korting op hun verblijf op Het Lierderholt.

Reserveer uw camperplaats bij Apeldoorn

Camperplaats Apeldoorn

Culinair genieten vanaf uw camperplaats Apeldoorn.

Heeft u geen zin om te koken en wilt u genieten van een heerlijke maaltijd en een echte avond uit? Wij heten u van harte welkom bij Restaurant de Lierderhoeve! De chefkok staat voor u klaar om met verse producten de mooiste en verrukkelijkste gerechten te bereiden. 

Heeft u iets te vieren? Bij de Lierderhoeve kunt u ook terecht voor een goed verzorgd feest.

 

Impressie van ons Vakantiepark

Het onderstaande filmpje geeft u een impressie van ons vakantiepark, Wenst u nog meer informatie?

Meer informatie of boek direct