Overzicht

Jaarplaatsen

Is het altijd al jouw droom geweest om een eigen tweede huisje midden in de natuur te bezitten? Op Het Lierderholt is dat mogelijk!

Wij verhuren prachtige jaarplaatsen speciaal voor chalets en stacaravans. Je hoeft dus geen dure grond aan te schaffen.

Volop rust en ruimte

Alle plaatsen zijn voorzien van een wateraansluiting, rioolaansluiting, gasaansluiting en een tv aansluiting met 50 zenders. Doordat wij volop de ruimte bieden (onze plaatsen zijn minimaal 220 m2) kunnen wij de welverdiende rust garanderen.

Liever een beetje leven in de brouwerij? Dan hebben wij ook de ideale jaarplaats, deze liggen vooraan op ons vakantiepark dicht bij alle voorzieningen.

Je kan niet alleen van april tot november gebruik maken van een eigen stacaravan of chalet, ook de in de winter is ons park geopend (ook de horeca m.u.v. de winkel). Jaarplaatsen mogen bij ons uitsluitend voor recreatief gebruik worden gehuurd. Permanente bewoning is dus niet toegestaan.

Lijkt het je niet heerlijk, lekker even weg als het mooi weer is en genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur die je kunt vinden op ons vakantiepark?

Stacacaravan of chalet kopen?

Ben je nog op zoek naar een luxe chalet of een fijne stacaravan voor op een eigen jaarplaats? Bezoek dan de website van Willemsen Chalets eens, hier vind je namelijk een zeer compleet en actueel aanbod van occasion tot splinternieuw. Wij verkopen zelfs nieuwe chalets met compleet aangelegde tuinen!

Bekijk het aanbod

Jaarplaatstarieven 2024

Kom eens langs voor een praatje!

Een jaarplaats huur je niet zomaar, dat is natuurlijk een hele stap. Daarom nodigen wij je graag uit om eens een kijkje te komen nemen op ons vakantiepark. De koffie staat klaar! Ook een persoonlijke afspraak met vrijblijvend advies is mogelijk. Bel daarvoor met (055) 506 14 58 of stuur een mail naar info@lierderholt.nl.